Konserter i Stockholm 2022 – hela listan med livespelningar

Passa på att boka konsert i Stockholm 2022!
Passa på att boka konsert i Stockholm 2022! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ta en kompis med på konsert i Stockholm – 2022 väntas bli ett av de stora liveåren med festivaler, konserter och galor. Modette har listat allt du vill veta!

Är du sugen på att låta 2022 bli ett live-år? Listan över vilka konserter som kommer hållas i Stockholm 2022 blir bara längre och längre – här har vi listat det vi vet just nu om vilka artister som kommer till huvudstaden på turné!

Listan uppdateras successivt.

Konserter i Stockholm 2022

Här är listan på alla planerade konserter i Stockholm under 2022!

Brockhamton, Annexet 18 januari

Brockhampton hade planerat en Europaturné redan under pandemiåret, men har fått skjuta på sin efterlängtade konsert. Passa på att se bandet, som räknas till ett av USA:s viktigaste popband just nu!

Var? Annexet, Stockholm

När? 18 januari 2022

Newkid, Avicii Arena, 22 januari

Missa inte Newkid som kör sin allra första stora arenakonsert. En artist som blivit lite av en snackis för sin blixtsnabba karriär. Med tre album bakom sig, och bland annat en P3 guld-nominerad låt, är han ett måste att se i Stockholm 2022!

Var: Avicii Arena

När? 22 januari 2022

KSI, Debaser, 25 januari

Missa INTE entertainern och rapparen KSI som sticker ut med sin enorma kreativa och musikaliska kraft. Ta med hela kompisgänget, det här vill ni helt enkelt inte missa!

Var: Debaser Stockholm

När: 25 januari 2022

Danny Saucedo, Globen, 31 januari

Missa inte Danny Saucedo som håller konsert på Globen i Stockholm 2022. Danny är en uppskattad artist och kreatör, alltid med nya överraskningar till publiken. Passa på!

Var? Globen

När? 31 januari 2022

Ozzy Osbourne, Friends Arena, 19 februari

Är du eller någon i din närhet lite sådär extra svag för Ozzy Osbourne? Vi har nog alla en liten svag länk för rocklegenden och Black Sabbath-sångaren. Passa på att se världsstjärnan live i Stockholm 2022 – varför inte ta med sig morsan som kanske hade en riktig metalperiod i sin ungdom (eller fortfarande har den kvar...?)

Var? Friends Arena

När? 19 februari 2022

Future Islands, Annexet, 23 februari

Passa på att se det ikoniska livebandet Future Islands som kommer till Sverige i februari. Bandet har gått från att vara ett smalt indieband till att charma en bredare och bredare massa – helt utan att tappa sin originalitet. Se dem!

Var? Annexet

När? 23 februari 2022

Harry Styles, Globen, 1 mars

Harry Styles är en brittisk sångare och låtskrivare (och skådis) som slog igenom med popgruppen One Direction. Idag är han soloartist och hans karriär har tagit nya vidder. Missa inte den här underbara multutalangen när han är på besök i Sverige 2022!

Var? Globen

När? 1 mars 2022

Molly Sandén, Avicii Arena, 11 mars

Den prisbelönta talangen Molly Sandén kör sin arenaturné DOM SKA VETA och gästar Stockholms Avicii Arena med en storslagen, stark show. Molly Sandén är känd för att ta publiken med storm och är en av våra mest aktuella svenska artister just nu. Passa på!

Var? Avicii Arena

När? 11 mars

The Kooks, Annexet, 11 mars

Fira in en begynnande vår med det drömmiga bandet The Kooks. Lyckas de inte fånga ditt hjärta då, så vet vi inte vad.

Var? Annexet

När? 11 mars 2022

Melodifestivalen 2022 Final, Friends Arena, 12 mars

Gör som tusentals andra – lämna tv:n hemma och se det LIVE istället! Melodifestivalen 2022 blir såklart mycket bättre och roligare om du ser det med blotta ögat. Dra på dig allt glitter och ta med dig hela familjen på en oförglömlig kväll. En av Sveriges viktigaste musikupplevelser står för dörren! Och du, var snabb på biljetterna. De går åt som smör...

Var? Friends Arena

När? 12 mars 2022

Suede, Annexet, 10 maj

Se gamla poprock legenderna Suede när de äntligen kommer till Annexet för att ge er en oförglömlig kväll. Ta med dig någon av dina musiknörd-kompisar, ni kommer få en underbar kväll ihop!

Var? Annexet

När? 10 maj 2022

Thåström, Avicii Arena, 21 maj

Thåström är den svenska musiklegenden som förenar generationer av musikälskare. Många säger dessutom att hans scennärvaro när han spelar live tar hans musik till en helt ny dimension. Överraska någon i familjen och ta med dig någon du älskar till Thåströms konsert i Stockholm 2022.

Var? Avicii Arena

När? 21 maj 2022

Pet Shop Boys, Globen, 15 juni

Synthpopbandet och legenderna från Pet Shop Boys kommer till Sverige för att bjuda sina fans på en oförglömlig show. Missa inte den är underbara, magiska duon!

Var? Globen

När? 15 juni 2022

Alicia Keys, Avicii Arena, 18 juni

Har du inte sett henne innan – passa på att se henne nu! Alicia Keys är sångerska och låtskrivare som tagit världen med storm. Hon är dessutom aktuell med nytt album, så missa inte den här chansen att se henne nu när hon är på turné i Sverige.

Var? Avicii Arena

När? 18 juni 2022

Lollapalooza Stockholm, Gärdet, 1-3 juli

Ehhh, är det bara vi, eller har du också drömt om att det här året äntligen ska komma? Festivalen Lollapalooza har ÄNTLIGEN bekräftat att det blir av – den färgstarka festivalen som har sina rötter i Chicago. Bjud med dina bästa vänner och upplev Stockholms varma sommarkvällar i juli 2022!

Var? Gärdet

När? 1-3 juli 2022

The Weeknd, Globen, 13 september

Upplev R&B när den är som allra störst – med flera miljarder streams är The Weeknd något av en legend idag. Och ja, han kommer tillbaka till Sverige. Passa på att köpa biljetter snabbt, för förra gången såldes biljetterna ut snabbt. 

Var? Ericsson Globe

När? 13 september 2022

Elton John, Tele2 Arena, 7 juli

Ta med dig en kompis eller släkting för att se en av världens största artister – Elton John. Som en av världens mest sålda soloartister är det bara synd att missa. Och var ute i god tid, han har en tendens att sälja slut. Hans turné heter Farewell Yellow Brick Road och förväntas bli Elton Johns sista.

Var? Tele2 Arena

När? 7 juli 2022