Mest läst

Benjamin Ingrossos relation till Steffo Törnqvist: "Extramorfar"

Benjamin Ingrossos och Stefan "Steffo" Törnqvist lärde känna varandra under Let´s Dance 2014. - Foto: STELLA Pitctures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
I tittarsuccén "Benjamins" berättar Benjamin Ingrosso om sin relation till Steffo Törnqvist under gårdagens program som får tittarna att häpna.

Under tisdagskvällen släpptes ännu ett avsnitt av matlagnings- och musikprogrammet "Benjamins" där artisten Benjamin Ingrosso, 24 bjuder in flera erkända gäster.

I gårdagens avsnitt gästade artisten Moonica Mac, 31, skådespelaren Klas Eriksson, 36, och TV4-profilen Steffo Törnqvist, 66. Dessutom lagar Steffo en överraskningsdessert och popduon Icona Pop gör ett gästspel.

Benjamin Ingrossos relation till Steffo Törnqvist: "Extramorfar"

Benjamin Ingrosso har flera gånger talat om sin relation till Steffo Törnquist och det är märkmart att h de har en sann vänskap. Benjamin berättar bland annat att de träffades när de båda var med i Let´s Dance 2014 och att det var startskotten för deras relation.

– Steffo blev certifierad som min extramorfar när jag var 16 år och var med i Let’s dance. Vi hängde skitmycket under repetitionerna och reptiderna, när vi dansade. Och sen mot finalen, för vi stod mot finalen ihop, jag vann och Steffo kom tvåa. Så hade vi samma skinnjacka, åkte runt i hans cab på Östermalm och rökte cigarr. Det var livet! När jag var 16 som var liksom min bästa polare Steffo Törnquist, säger Benjamin Ingrosso i programmet.

Under programmet var det uppenbart att de var glad över att återse varandra under inspelningarna.

Benjamin Ingrosso kallar Steffo Törnqvist för "extramorfar". Foto: TV4.

Benjamins kan du se varje tisdag 20.00 på TV4. Se gårdagens avsnitt här!

Läs mer:
Benjamin Ingrossos aprilskämt får publiken att jubla

Håller du med?
Tack för din röst!