Johnny Depps barn stöttar honom i rättegången – och så här ser de ut

Jack Depp och Lily-Rose. - Foto: Foto: STELLA Pictures/Splash News.
Dela på Pinterest
Johnny Depp fick tillsammans med Vanessa Paradis två barn, Lily-Rose och Jack. Nu har de vuxit upp. Såhär ser de ut idag!

Skådespelaren Johnny Depp, 58, och den franska konstnären och exfrun Vanessa Paradis, 49, kärlekshistoria har fått många av oss att fälla en tår eller två. Men dessvärre tog deras relation slut efter14 år tillsammans. Men under den här perioden fick dem två barn – dottern Lily-Rose Depp, 22, och sonen Jack Depp, 20. Såhär ser dem ut i dag och vad de gör. 

Johnny Depp och Vanessa Paradis var gifta i 14 år. Foto: STELLA Pictures//ddp/Hahn-Nebinger-Orban.

Under uppväxten fick dem pendla mellan Vanessas hemstad Paris och pappas hemstad i Los Angeles. Utöver det så hade dem ett gemensamt boende i New York och en privat ö i Bahamas. På grund av detta fick barnen dubbla medborgarskap i både Frankrike och USA. Nu har syskonen Depp växt upp. Så ser dem ut idag! 

Johnny Depps dotter Lily-Rose Depp

Lily-Rose är det äldsta barnet och föddes i Paris 1999. Något som kanske inte var förvånade var att hon gick i sin pappas fotspår och gjorde sin skådespelardebut redan som 15-åring i filmen Tusk (2014). Hon har också varit med i filmerna The Dance (2016), Planetarium (2016), A Faithful Man (2018) och The King (2019). 

Lily-Rose Depp gjorde skådespelardebut som 15-åring. Foto: STELLA Pictures/LANDMARK MEDIA/Alamy

Men på senare år lade hon skådespeleriet åt sidan och satsade på modevärlden istället. När hon var 16 år utsågs hon till ambassadör för det franska modehuset Chanel. Något vi ofta får ta del av på hennes Instagram. Där publicerar hon ofta kampanj- och modebilder. Dessutom har hon också gjort debut som modell och har bland annat prytt den ryska ELLE och The Chanel Loook Book. 

Det verkar också som att hon även är tillsammans med den franska rapparen Yassine Stein, 22. 

 

Johnny Depps dotter Lilly Rose stöttar sin pappa i rättegången mot Amber Heard 

Något som hela världen pratar om just nu är Johnny Depps infekterade relation med exfrun Amber Heard, 36. På sociala medier sprids just nu hashtaggen #justiceforjohnnydepp i syfte att stötta Johnny. En person som också står på Johnnys sida är hans dotter själv, Lily-Rose och ska redan 2015, avslöjat sin relation till Heard efter att inte ha medverkat på bröllopet. 

Amber Heard och Johnny Depp på röda mattan efter bröllopet 2015. Foto: STELLA Pictures.

Johnny Depps son Jack Depp

Johnny Depps son Jack Depps föddes i Paris 2002 och till skillnad från storasystern har han valt ett liv bortom offentligheten. Jack har varken öppna konton på sociala medier och undviker att fångas på bild. Jack har inte följt pappa Johnnys fotspår när det kommer till skådespeleriet. Däremot har han ärvt intresset för att teckna och syssla med musik. 

Jack Depp och hans dåvarande flickvän Camille Jansen på en gata i Paris. Foto: STELLA Pictures/

Lily-Rose publicerade en födelsedagshälsning till sin bror på Instagram och skriver  ”Min lilla baby Jackie är 18. Min lillebror mitt hjärta och min själ grattis jag älskar dig SÅ MYCKET”, skrev hon vid bilderna. 

Läs mer: 

Disney-stjärnorna nu och då – känner igen dem?

Influencers allra första bild i Instagram-flödet – känner du igen dem?