Mest läst

Michaela Forni ska gifta sig – och frieriet är det sötaste vi sett

Michaela Forni ska gifta sig - Foto: Instagram/michaelaforni
Dela på Pinterest
Det finns frierier och så finns det frierier. Influencern Michaela Fornis kille, Damon, står nog för årets sötaste iallafall.

2019 är ett minst sagt magiskt år för influencern Michaela Forni. Förutom att hon fyllt 30 år blev hon och hennes sambo Damon föräldrar för första gången när deras son Dante kom till världen i mitten av juli. Något som hon i ett Instagram-inlägg beskrivit som "att uppfylla min största dröm" och "det här är mitt livs stora målbild" – och 2019 fortsätter på samma bana.

Friade med hjälp av barnet

Under tisdagen friade sambon Damon till Michaela – och det är typ det gulligaste frieri vi någonsin sett. I en bild på Instagram delar Michaela med sig av det lyckliga ögonblicket. 

På bilden ligger gulliga Dante i en blå body som har texten "Mommy Will you Marry my Daddy?" och framför håller Michaela upp en enastående ring. 

Nu överöses hon med gratulationer och en person skriver "Helt underbart! Har aldrig sett en lyckligare tjej än du idag", medan en annan skriver "NU BÖRJAR JAG GRÅTA SÅ FINT, så lyckligt kära ni!!! ♥️♥️♥️ Grattis!!!!!".

Lyckan är total – vilket underbart år för Michaela!

Det råder förlovning- och bröllopsdags hos fler andra kändisar. I videon nedan ser du kändisar som gifter sig och förlovar sig 2019.

Mer:

Tips om du ska hålla bröllopstal – till bror, syster eller vän