Det här gör The Nanny-skådespelerskan Fran Drescher idag

The Nanny-skådespelerskan Fran Drescher - Foto: Stella Pictures / ​​Tsuni / Alamy
Dela på Pinterest
Året var 1993 och komediserien “The Nanny” tog världen med storm. Idag är skådespelaren Fran Drescher ett par decennier äldre – och så här ser hon ut idag.

“I got famous, I got cancer & I lived 2talk abt it so I Founded CancerSchmancer & now running for SAG-AFTRA Pres!” – Fran Drescher på sin Instagramprofil.

Fran Drescher tog hela världen med storm som den underbara nannyn i tv-serien The Nanny på 90-talet. Men vad gör hon egentligen idag? Det har vi nosat fram!

Läs också: 21 saker alla som levde på 90-talet minns från barndomen

Fran Drescher slog igenom som “The Nanny”

Foto: Stella Pictures / Tsuni / Alamy

Fran Drescher är mer än bara karaktären Fran Fine, som med sitt ikoniska skratt och spännande, tighta outfits gav skotskrutigt och kort-kort ett helt nytt ansikte. Hon var också med och skrev manuset till komediserien. 

Fran Drescher (Fran Fine – the Nanny) idag

Fran Drescher talar på Arizona Ultimate Women’s Expo Foto: Wiki Commons / Gage Skidmore

Idag är Fran Drescher HBTQIA+ aktivist och har överlevt en svår livmodercancer som hon diagnostiserades med år 2000. Hon föreläser om sin cancer och har skrivit boken Cancer Schmancer, som handlar om hennes kamp mot sjukdomen. “Cancer Schmancer” har också blivit en intresseorganisation som Fran Drescher är med och driver.

Ex-mannen kom ut som homosexuell

Fran Drescher var gift med producenten bakom The Nanny – Peter Marc Jacobson – som senare kom ut som homosexuell. Deras relation fortsatte dock, och inspirerade bland annat sitcomen Happily Divorced

Fran Drescher var med och skrev manuset till The Nanny

Innan dess har hon också varit med i Saturday Night Fever med John Travolta – och efter The Nanny var hon med i sitcomen Happily Divorced (som var inspirerad av hennes egen skilsmässa med Peter Marc Jacobson).

Mer:

Malin från Saltkråkan – så ser hon ut idag