Inspelningen av Netflixserien "You" säsong 4 är igång – här är allt du vill veta

Inspelningen av "You" säsong 4 är i gång.
Inspelningen av "You" säsong 4 är i gång. - Foto: STELLA Pictures/Splash News
Dela på Pinterest
Nu bekräftar Netflix att inspelningen av "You" säsong 4 är igång – här är allt du behöver veta!

Det är ingen hemlighet att Netflix-serien "You" har tagit världen med storm. Tredje säsongen släpptes den 15 oktober 2021 – men redan nu bekräftar Netflix att inspelningen av den fjärde säsongen är igång, och vi älskar det! OBS! Varning för spoiler.

Hur och var kan man se säsong 4?

För att kunna se alla säsonger av "You" behöver du en Netflix prenumeration. Alla avsnitt kommer släppas på en gång – så du behöver inte vänta flera dagar för att kunna se nästa avsnitt. Hurra! 

Hur många avsnitt kommer det bli av "You" säsong 4? 

I nuläget finns det 10 avsnitt i säsong 1, 2, 3. Därmed är det ganska troligt att även säsong 4 kommer innehålla det. 

Finns det det en trailer för "You" säsong 4?

Tyvärr finns det ingen trailer till säsong 4 ännu eftersom trailern för säsong 3 av "You" kom ut i augusti 2021. På så sätt kan vi nog inte förvänta oss att en trailer för säsong 4 publiceras förrän om ett par månader framåt. 

Vad förväntas hända under "You" säsong 4?

Under säsong 3 av "You" fokuserade huvudkaraktären Joe Goldberg (Penn Badgely, 35) på att vara pappa och leva tillsammans med flickvännen Love Quinn (Victoria Pedretti, 27).

I slutet av säsong 3 fick vi se hur Joe lever för att förfölja Marianne i Paris – som också Love skonade för att hon hade en dotter. Somsagt bekräftade Netflix att Joe var i London – Kanske det betyder att det kan tänkas komma att bli fortsatta vändningar även i säsong 4? En ledtråd är några böcker vi kan se på bilden nedan: 


Böckerna i bilden kan vara tänkbara ledtrådar till hur den nya säsongen kommer bli. Bland annat hittar vi Charles Dickens "Great Expectations" och "Oliwer Twist", vilket är två böcker som handlar om att växa upp ur ett pojkperspektiv – kanske har det att göra med att Joe´s son som han tvingades att lämna?

De andra böckerna inkluderar "The Adventures Sherlock Holmes" skriven av Arthur Conan Doyle – som är av en mer mystisk karaktär och baserad på detektivarbete samt "Vanity Fair" av William Thackeray – som fokuserar på det höga samhället. 

Med andra ord kan vi med stor sannolikhet förvänta oss att Love Quinn är död med tanke på att Joe sprängde henne i huset de bodde i, i slutet av säsong 3 – men vem vet? Kanske hon vaknar upp från de döda? Eftersom att tidigare säsonger kom med många olika vändningar hade nog ingen blivit förvånad. 

Ny karaktär i "You" säsong 4 – Adam

Just nu har Netflix enbart bekräftat att skådespelaren Lukas Gage, 26 – som vi bland annat känner igen från American Vandal, The White Lotus, Scouts Guide to the Zombie Apocalypse och Euphoria, kommer dyka upp i säsong 4 av "You" som karaktären Adam. Adam beskrivs som den varma, roliga och hårt festande sonen till en rik familj som är känd för att inte uppfylla deras standarder. Men det enda han lärde sig av sina föräldrar är att göra vad som krävs för att få det du vill ha. Intressant tycker vi! 

Låter som att det kommer bli en spännande säsong 4 av "You" med många oväntande twistar! Det ser vi framemot. 

Glöm inte att gilla oss på Facebook!

Läs mer: 

Young Royals Netflix – så heter skådespelarna på Instagram