Diddy do it: När släpps dokumentären?

P. Sean Diddy Combs och Netflix logga
Dokumentären om P. Diddy. - Foto: Richard Shotwell /AP/TT, Netflix.com
Dela på Pinterest
Nu är det klart att vi kommer kunna se dokumentären om P. Diddy på Netflix.

Det har gått många rykten om att det ska komma en dokumentär om P. Diddy, nu har flera källor bland annat CNN bekräftat att dokumentären kommer, och den kommer att visas på Netflix.

Vad kommer vi få se i dokumentären om P. Diddy?

Netflix släpper alltså snart en spännande dokumentärserie med titeln "Diddy Do It", som tar upp de allvarliga anklagelserna mot hiphop-ikonen Sean "Diddy" Combs. Serien produceras av rapparen Curtis "50 Cent" Jackson och fokuserar på anklagelser om sexuella övergrepp och missbruk som har följt P. Diddy under flera år. Dokumentären ger en djupare inblick i de vilda festerna som "P. Diddy" är känd för.

I dokumentären får vi höra flera kvinnors berättelser om sexuella trakasserier, misshandel och påstådda fall av sexhandel – anklagelser som Diddy har förnekat. Bland annat är Combs tidigare flickvän Cassie Ventura en av dem som har gått ut med anklagelser som fått stor uppmärksamhet. Efter Cassies anklagelser i slutet av 2023 har fler kvinnor valt att berätta sina historier, vilket har satt ännu mer press på Sean Combs.

Intäkterna från Netflix dokumentären Diddy Do It kommer att gå till stöd för offer för sexuella övergrepp, enligt Variety.com.

När kan vi se Diddy do it på Netflix?

Exakt när dokumentären släpps på Netflix är ännu inte klart, men den förväntas bli en av höstens eller vinterns mest omtalade serier.

 

Vi på Modette kommer att hålla er uppdaterade!


MISSA INTE: Carolina Gynning avslöjar vilda festen med P. Diddy

stats