Nytt på Netflix i april – som du inte vill missa

Snabba Cash Foto: Netflix / Jonas Alarik - Foto: Snabba Cash Foto: Netflix / Jonas Alarik
Dela på Pinterest
Snabba Cash, Sexify och Why Did You Kill Me? Missa inte vad som är nytt på Netflix och ha koll på de mest aktuella premiärerna med oss på Modette!

Får inte du heller nog av drama, dokumentärer, filmer och serier? På Modette bevakar vi vad som är nytt på Netflix månad för månad. Det som sticker ut i april är Snabba Cash-filmatiseringen med Evin Ahmad i huvudrollen, Sexify och Why did you kill me? Här är hela listan!

Nytt på Netflix i april 2021

Snabba cash (serie)

Huvudkaraktären Leya i nya Netflix-serien Snabba Cash. Foto: Netflix / Jonas Alarik

Den bästsäljande romanen Snabba Cash av succéförfattaren Jens Lapidus har återigen filmatiseras. Den här gången görs den i serieformat från Netflix. Skillnaden mot boken och filmen är framför allt att huvudrollen är en kvinna, som spelas av Evin Ahmad. Leya, som karaktären heter, är en kriminell entreprenör som kick-startar sitt bolag med pengar hon tjänat illegalt. Med i castingen ser du också Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri och Dada Fungula Bozela.

Premiär: 7 april

Life in Color with David Attenborough (dokumentär)

Får du inte nog av David Attenboroughs episka naturskildringar? Då ska du definitivt se den här gripande serien där Attenborough undersöker djurens sätt att använda färger på. Som vanligt bjuder David Attenboroughs dokumentärer på större frågor om livets mening och ramar in ögonblick från naturen på ett vackert sätt.

Premiär: 22 april

Shadow and Burn (serie)

Serie som baseras på en romantrilogi med samma namn. Följ med på en spännande fantasyresa med huvudpersonen Alina Starkov, som med hjälp av nyvunna krafter kan ändra spelreglerna i sin krigshärjade värld. Spänning!

Premiär: 23 april

Thunder Force (film)

Action-späckad komedi med två kvinnliga huvudroller. Möt två barndomskompisar som tillsammans skapar en riktig härlig (nästan-)superhjälte-duo som (kanske) kan komma att rädda hela världen. Blir det månadens feel-good?

Premiär: 9 april

Why did you kill me? (dokumentär)

Efter mordet på sin dotter bestämmer sig offrets mamma för att använda det gamla populära sociala nätverket MySpace för att ta reda på vem som bär ansvaret för dotterns död. 83 minuter lång dokumentär om det som inte får hända. 

Premiär: 14 april

Sefixy (serie)

En tjej och hennes väninnor håller på att arbeta fram en sex-app och undersöker en värld av intimitet och relationer och lär känna sig själva under tidens gång. Smaskigt och kul!

Premiär: 28 april

Läs mer:

13 nya skräckfilmer som du absolut inte får missa