Nytt på TV4 och C More – då har sommarens serier premiär

TV4 och C More bjuder på spännande draman om romantik och olösta mord - Foto: TV4 / C More
Dela på Pinterest
Bloodlands, Wonderland och The Beast Must Die. Snart har sommarens serier premiär – dessa vill du inte missa!

Frossa i spännande serier i sommar – perfekt underhållning för regniga dagar och lata sommarkvällar. Modette har bevakat kommande premiärer av nya draman och nya säsonger av gamla favoriter. Vi är extra taggade på serien Wonderland som ska vara Australiens motsvarighet till Friends. Läs hela listan här!

Wonderland (säsong 1)

Wonderland handlar om fyra par som bor i samma lägenhetskomplex i Sydney. Serien bjuder på romantik och komedi – om du gillar succéserien Friends kommer du definitivt tycka om denna! 

Premiär: 14 juli

We Hunt Together (säsong 1)

We Hunt Together – brittisk kriminalserie med premiär 16 juni. Foto:TV4

We Hunt Together är en brittisk kriminalserie från skaparna av Cheat och MotherFatherSon. Serien handlar om ett mordlystet par som träffats efter hemska omständigheter, och en dysfunktionell polisduo som gör allt för att ta fast dem. Vi ser Eve Myles i en av huvudrollerna, känd från serien Keeping Faith. 

Premiär: 16 juni

Keeping Faith (säsong 3)

Eve Myles dyker upp igen i säsongsavslutningen för BBC-serien Keeping Faith. Den sista säsongen handlar om den utdragna vårdnadstvisten med Evan, och vi får följa cancersjuke Osian som kämpar för att få en sista operation. 

Premiär: 12 juli

Morden i Helsingör (säsong 2)

Äntligen kommer den andra säsongen av den danska succéserien Morden i Helsingör! Serien är baserad på Anna Grues böcker Sommerdahl och utspelar sig i kuststaden Helsingör. I rollerna ser vi Peter Mygind och André Babikian. 

Premiär: 24 juni

Bloodlands

Bloodlands är skapad av producenten Jed Mercurio som tidigare gjort serierna Bodyguard och Line of Duty.  Nu kommer ett nytt spännande brittiskt kriminaldrama som utspelar sig i Belfast. Utredaren Tom Brannick spelas av James Nesbitt och han är ute efter den ökände mördaren Goliat som varit försvunnen i 20 år. Om du gillar Mercurios tidigare serier kommer du älska denna!

Premiär: 11 juni 

The Beast Must Die (säsong 1)

Får du inte nog av kriminalserier? Inte vi heller! I denna serier får vi följa en mamma vars son dödas i en smitningsolycka och polisen har lagt ner utredningen. Vad kan hon göra för att ta reda på sanningen? Jo, infiltrera den misstänkta gärningsmannens familj såklart! Professor Moriarty från Sherlock Holmes (Jared Harris) och Cush Jumbo från The Good Wife ser vi i huvudrollerna. 

Premiär: 28 juni 

The Gulf (säsong 1&2)

I huvudrollerna för The Gulf ser vi Kate Elliot och Ido Drent. Foto: TV4

Nya Zeeland bjuder på en ny kriminalserie i sex delar. Detektiven Jess Savage har nyligen varit med om en bilolycka där hon förlorat mer än bara sitt minne. Samtidigt som hon försöker ta reda på sanningen om sin förövare börjar hennes privatliv och arbete falla i sär. I sommar kan du stream dramat som utspelar sig på Waiheke Island på TV4. 

Premiärer: Säsong 1: 1 juni, Säsong 2: 7 juni 

Mord i paradiset (säsong 10)

Bisarra mord utspelar sig på Saint Marie i Karibien. Foto: TV4

Drömmer du dig bort till tropiska öar? Denna serie är kanske inte direkt en semesterdröm, utan bjuder istället på ständig jakt efter brottslingar på den karibiska ön Saint Marie. Serien hade premiär 2020 och är redan på säsong 10 – perfekt för seriefrossa! Häng med polisen Neville Parker och hans kollegor när de löser mord och mysterier i detta brittiska kriminaldrama. 

Premiär: 23 juni

Mordkommissionen (säsong 1-4)

Mads Mikkelsen, känd från Hannibal, spelar polisen Allan Fischer i detta klassiska danska kriminaldrama. Redan 2002 vann serien en Emmy – det var den första danska TV-serien som någonsin vunnit priset. 

Premiär: 6 juli

Dark Angel (säsong 1)

Dark Angel är inspirerad av Storbritanniens första seriemördare Mary Ann Cotton, som levde mellan 1832 och 1873. I tre delar följer vi denna brittiska dramaserie, med bland annat Joanne Froggatt i huvudrollerna. 

Premiär: 28 juli

Secret Bridesmaids' Business (säsong 1)

Ytterligare en australiensisk romantisk dramaserie har premiär i sommar – nu med tema bröllop! Serien är fylld av intriger, dolda hemligheter och trassliga relationer. Mysigt och spännande!

Premiär: 28 juli

The Other One (säsong 1) 

Tess och dottern Cat spelar huvudrollerna i The Other One. Foto:TV4

Denna komediserie bjuder på mycket skratt och oväntade plot-twists. En avliden make, ett gömt testamente och en långvarig kärleksaffär gör denna serie både spännande och rolig. 

Premiär: 5 augusti

29 (säsong 1&2)

Har du också 30-årskris? Verkar det som alla runt om dig skaffar familj och barn? Häng med på kompisarna Julie och Jespers annalkande 30-årskris i denna danska komediserie! Relaterbart? Ja, 100 procent! 

Premiär: 2 augusti

Vit sand (säsong 1)

Vi får följa poliserna Helene och Thomas som skickas på ett hemligt uppdrag i denna danska kriminalserien. För att inte väcka misstankar låtsas poliserna vara gifta – något som är svårare än de någonsin kunde ana. 

Premiär: 9 augusti 

Younger (säsong 7)

I sommar kommer den sista säsongen av Younger, från skaparna av Sex and The City och Beverly Hills. Den hyllade serien handlar om Liza som har ljugit om sin ålder för att få en nystart i livet. Hennes vänner anordnar 30-års fester och gör sig redo för bröllop, något som gör att Liza måste ta ett viktigt beslut. Vi ser Hillary Duff och Sutton Foster i några av huvudrollerna. 

Premiär:18 juni

Roeng (säsong 1)

I denna norska komediserie ser vi hur en borgmästare får storhetsvansinne när kommunen Roeng plötsligt blir ofantligt rik. I huvudrollerna ser vi Lars Garpe-Halllø och Otto Jesperesen. 

Premiär: 16 augusti

Mer: 

Nytt på Netflix i april 2021 - som du inte vill missa

Solsidan får säsong 7 – då är det premiär för nya avsnitt

TV