Här är den riktiga Anna "Delvey" Sorokin – och hennes Instagram

Vad gör den riktiga Anna "Delvey" Sorokin idag? Det vet vi!
Vad gör den riktiga Anna "Delvey" Sorokin idag? Det vet vi! - Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Blev du också hooked på Netflix-serien om den ryska svindlerskan Anna "Delvey" Sorokin? Så här ser hon ut på riktigt – och här är hennes senaste post på Instagram.

"Inventing Anna" ligger på Netflix topplista över mest streamade serier i Sverige just nu. Serien är baserad på en verklig berättelse om den rysk-tyska svindlerskan Anna Sorokin. Hon kallade sig Anna Delvey och lyckades övertyga stora delar av New Yorks societet att hon var en förmögen arvtagerska. I själva verket var hennes pappa en tysk lastbilschaufför. 

Men allt det här kanske du redan känner till nu när du kollat på serien. Hur ser hon egentligen ut idag, och hur lever hon? Och, ja, vem var egentligen hennes kille "Chase?"

Vi börjar med pojkvännen!

Vem var Anna Sorokins pojkvän "Chase?"

I serien om Anna "Delvey" Sorokin får man möta Chase, en tech-entreprenör som hon har en intim och intensiv relation med. Hittills har det inte offentliggjorts vem denna "Chase" är – men i en budgivning på sin Instagram retas Anna Sorokin med sina "fans" som försöker lista ut vem den riktiga "Chase" egentligen är.

Enligt en artikel i Page 6 heter pojkvännen Hunter Lee Soik.

Vad gör Anna Sorokin idag?

Enligt Nyheter24 tjänade Anna Sorokin mycket pengar på att man gjorde en Netflix-serie av hennes case: närmare bestämt över 2,6 miljoner kronor. Efter att ha betalat av alla skulder hon blivit skyldig sina offer checkade hon in på ett hotell på nedre Manhattan och började direkt publicera bilder på sin nyvunna frihet.

Hur ser den riktiga Anna "Delvey" Sorokin ut?

Det är faktiskt bara att följa henne på Instagram, där hon heter @theannadelvey:

Hon har också ställt upp i en del intervjuer sedan hon kom ut ut fängelset, bland annat en som finns på Youtube här.

Skärmdump Youtube

Mer:

House of Gucci-feber? Det här gör Patrizia Reggiani idag