Mest läst

10 underbara fynd – som vi vill klicka hem på mellandagsrean

Vad ska du fynda på mellandagsrean? Spana in våra tips här1. Foto: Foto: Creative Lab/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Vad ska man klicka hem på mellandagsrean? Vi tipsar om 10 härliga modekap som vi drömmer om att fynda när rean äntligen är här!

Satsa på tidlösa plagg, trendiga detaljer och några enstaka unika plagg – på så sätt bygger du den mest hållbara modegarderoben när du fyndar på mellandagsrean. 

Här har vi samlat ihop några riktigt härliga tips från några av våra favoritmärken just nu. Psst! Du kan dessutom shoppa dem direkt i artikeln. 

Mellandagsrea: Blazer från Whyred

Snygg blazer av hög kvalitet i 100 procent bomull från Whyred. Det bästa med denna kavaj  är att den passar till alla outfits och alla säsonger (vinter, vår, sommar och höst). Klicka på bilden för att handla kavajen. 

Mellandagsrea: Solglasögon från Vasuma

Vi hoppas att vintern och 2021 bjuder på massor av härlig sol. Givetvis behöver du ett par riktigt snygga solglasögon då. Vi älskar den här modellen från Vasuma som andas glammigt 70-tal. Klicka på bilden för att shoppa solglasögonen. 

Mellandagsrea: Mysig stickad tröja

Man kan inte ha för många stickade tröjor, eller hur? Satsa på en stickad tröja av riktigt hög kvalitet, som denna rosa variant från märket Whyred. Klicka på bilden för att klicka hem tröjan. 

Mellandagsrea: Snygga kostymbyxor

Snart är vi tillbaka på skolor och arbetsplatser. Passa på att klicka hem nya kontorslooken på rea. Riktigt snygga (och sköna) kostymbyxor. Klicka på bilden för att shoppa dessa kostymbyxor. 

Mellandagsrea: Trendig klocka

En trendig klocka med mesharmband i silver från Boom Watches. Vi drömmer om att klicka hem den på rean. Klicka på bilden för att köpa denna snygga klocka.

Mellandagsrea: Vackra strumpor

Detaljerna är viktigast! Det kan höja din look från 0 till 100 på ett kick. Spana in dessa vackra strumpor från Swedish Stockings. Klicka på bilden för att spana in dessa strumpor. 

Mellandagsrea: Snygg klänning

En riktigt snygg klänning som ger dig en unik och cool look. Vi älskar mönstret, halsringen och de snygga detaljerna. Tänk så snygg med ett par höga stövlar, en basker och en lång vinterkappa. Klicka på bilden för att klicka hem klänningen. 

Mellandagsrea: Coola solglasögon

Ett par riktigt snygga solglasögon med obestridd wow-faktor. Dessa kommer från märket Vasuma. Klicka på bilden för att shoppa solglasögonen. 

Mellandagsrea: Halsduk från Whyred

En snygg och tidlös halsduk från Whyred gör garanterad vintern mindre tråkig. Matcha gärna med mössa och vantar som går ton-i-ton. Klicka på bilden för att läsa mer om denna halsduk. 

Mellandagsrea: Strumpor från Swedish Stockings

Vad är väl festligare än ett par glittriga strumpor. Vi älskar dessa från Swedish Stockings. Klicka på bilden för att shoppa.


Läs även: Mellandagsrea 2020: Hitta årets sista reafynd redan nu