Fem roliga midsommarhälsningar

Roliga midsommarhälsningar 2023
Roliga midsommarhälsningar 2023 - Foto: Mikael Kristenson/Davide Biscuso/Unsplash
Dela på Pinterest
Midsommar är en av Sveriges mest älskade högtider. Vi firar ljuset och naturens återkomst efter en lång vinter och för många är det en av årets höjdpunkter. Så vad passar inte bättre än att skicka iväg en härlig hälsning till de som står dig nära?

Midsommar är en av de stora högtiderna i Sverige och är en tid för att fira sommaren och umgås med vänner och familj. Att skicka hälsningar till nära och kära är en viktig del av midsommarfirandet och vad är bättre än att göra det på ett roligt sätt? Här är några roliga midsommarhälsningar att skicka till dina nära och kära i år!

7 roliga midsommarhälsningar

  1. Midsommar är som en lång dag med massor av sill, snaps och sång. Om du inte redan har en plan att fira midsommar så hoppas jag att du hänger med oss, vi lovar att det kommer bli en dag att minnas!

  2. Glad midsommar till dig och din familj! Kom ihåg att baka en massa jordgubbstårta och dansa runt midsommarstången, det är ju det som gör den här dagen så speciell!

  3. Ha en fantastisk midsommar! Kom ihåg att dansa runt stången, även om du kanske tänker "hopp i hängslena" istället.

  4. Glad midsommar! Ta det lungt med snapsen, så du inte hamnar som en groda i näckrosdammarna.
  5. Hej! Hoppas du har en blomstrande midsommar, full av ljus, lekar och kanske till och med en och annan liten groda.
  6. Glad midsommar! Ha kul och njut av all god mat och dryck, men se upp så du inte hamnar som en höna på taket.
  7. Ha en riktigt härlig midsommar! Kom ihåg att inte tända eld på stället, ta det lugnt med nubben och dansa som om ingen tittar (fast det kanske finns några nyfikna kor som tittar på!).

Läs mer: 

Roliga lekar till Midsommar

Snapsvisor till Midsommar