Mod och djärvhet beskriver Edblads nya vårkollektion 2023 – se kollektionen här

Dela på Pinterest
Edblads nya vårkollektion är precis vad vi behöver just nu, en kollektion som har ett fint budskap med lekfulla och maximinimalistiska inslag

Artikeln innehåller köplänkar.

Även om det är några månader kvar tills solen verkligen börjar titta fram längtar vi redan till vårens mode med dess ljusa och lekfulla färgpalett. Edblads nya smyckeskollektion är den absoluta vårkollektionen som är en perfekt mix av lekfullhet och maximinimalistiskt och erbjuder smycken för vårens alla firanden och fester! 

Edblads vårkollektion inspirerad av 60-talet

Inspirationen kommer från det omvälvande 1960-talet, en tid av ett starkt och uttrycksfullt mode där det personliga uttrycket stod i fokus vilket är helt i linje med vårt fortsatta behov av att klä upp oss och synas efter pandemin. 

Edblad skänker pengar till Kvinna till kvinna

Kollektionen gör en särskild hyllning till kvinnor då många av smyckena är inspirerade av starka kvinnor. Inför den internationella kvinnodagen som är den 8/3 lanserar Edblad serien “Femmes” och för varje sålt smycke från serien under hela 2023 kommer 50 kronor att skänkas till kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna som arbetar med att förhindra våld mot kvinnor och stärka kvinnors ekonomiska rättigheter. 

Redaktionens favoriter ur Edblads vårkollektion 2023

Här har vi listat våra favoriter ur kollektionen. Vi uppskattar allt från de stilrena smyckena till de lite mer extravaganta och lekfulla. Spana in våra favoriter nedan och hitta just din favorit bland Edlbads nya kollektion för våren 2023.


Halsband med hjärta i 14K guldplätering. Du hittar den här.

Silverring med enkel klassisk knut. Pris: 349kr. Du hittar den här.

Armband med hjärtformad sten i 14K guldplätering. Pris: 299kr. Du hittar den här.

Armband i blank 14K guldplätering. Pris: 299kr. Du hittar d

Silvriga örhängen med hjärtformade stenar. Pris: 499kr. Du hittar dem här.

Halsband med venussymbol i 14K guldplätering. Pris: 299kr. Du hittar den här.