Vårjackor dam 2023 – vi listar trendiga och stilsäkra modeller i butik just nu

Trendiga vårjackor 2023
Vi listar trendiga vårjackor 2023! - Foto: Stella Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Våren är precis runt hörnet, längtar du också efter tunna och snygga vårjackor? Vi har listat 10 trendiga och snygga vårjackor att inviga vårsolen med.

Artikeln innehåller köplänkar.

Vårsolen har äntligen börjat titta fram och suget efter tunna ytterplagg är stort, vi är helt redo att byta ut vinterjackan mot en snygg och trendig vårjacka. I år ser vi allt från tidlösa trenchcoats och coola bomberjackor till quiltade modeller samt gosiga piléjackor. Vi guidar dig genom de trendigaste jackorna för alla stilar och plånböcker, spana in dem här nedan!

Trendiga vårjackor dam 2023:

1. Tidlös beige trenchcoat 

Den här tidlösa beige trenchoaten från Carin Wester är både klassisk och praktisk och funkar till precis vad som helst. Pris: 2 999 kronor. Klicka hem den här!

2. Quiltad svart jacka

Kort quiltad jacka från & Other Stories med två utanpåfickor i svart, en snygg och funktionell utility jacka. Pris: 1300 kronor. Klicka hem den här!

3. Oversized kavaj i hundtandsmönster

Enkelknäppt tweedkavaj i hundtandsmönster från Lindex i en oversized passform. Pris: 299 kronor. Klicka hem den här!

4. Gul quiltad väst

En gul quiltad väst från Lindex i rak passform med två praktiska framfickor. Går att ha ovanpå en tjockare tröja eller bara en vit skjorta, hur snyggt som helst. Pris: 250 kronor. Klicka hem den här!

5. Svart trenchcoat i läderimitation

Den här svarta trenchcoaten i läderimitation från NA-KD går att bära hela året om och går aldrig ur stil. Pris: 999 kronor. Klicka hem den här!

6. Jacka i ullblandning

En superfin jacka från Arket som kommer hålla dig varm på sena sommarkvällar. Klicka hem den här!

7. Strukturerad jacka med bälte

   

Den här härliga jackan från NA-KD kommer i fin ljusbeige färg, är helt fodrad och har ett knytbart midjebälte. Pris: 899 kronor. Klicka hem den här!

8. Klassisk mörkblå trenchcoat

Dubbelknäppt trenchcoat från Monki som kommer i en mörkblå färg, en klassisk och stilsäker jacka. Pris: 900 kronor. Klicka hem den här!

9. Oversized bomberjacka i satin

Den här oversized bomberjackan från & Other Stories är gjord i fint glänsande satin material och har två stora utanpåfickor som är både cool och praktisk. Pris: 1300 kronor. Klicka hem den här!

10. Quiltad brun jacka i läderimmitation

Trendig och super cool quiltad lång jacka från NA-KD i brun läderimmitation. Pris: 899 kronor. Klicka hem den här!