Snygga linnebyxor för alla tillfällen – 5 tips

Fem snygga linnebyxor till sommaren
1 av 2
Fem snygga linnebyxor till sommaren. - Foto: NA-KD/Arket/Åhlens
Tips: Snygga linnebyxor för alla tillfällen
2 av 2
Tips på snygga linnebyxor för alla tillfällen! - Foto: Produktbilder.
Dela på Pinterest
Linnebyxan är definitivt här för att stanna. Här hittar du fem snygga linnebyxor att bära under årets alla härliga dagar och kvällar.

Linnebyxan – årets trendigaste plagg! Den är skön, sval och riktigt snygg. Och självklart kommer den i många sorts stilar och färger. 

Under sommarens varma månader är linnebyxan ett självklart plagg att ha i garderoben. Den går att både klä upp och ha på fest, eller snabbt slänga på över en bikini på stranden. Vad du än ska hitta på är linnebyxan ett bra alternativ.

Nedan hittar du våra fem tips på snygga linnebyxor att införskaffa sig till sommaren! 

1. Linnebyxa ARIA från WERA – 999 kronor

Aria är skapad i en snygg flare modell som ramar in kroppens kurvor på ett vackert och naturligt sett. Den halvvida byxan är gjord av 100% linne och svalkar skönt under sommarens varma dagar. 

Du hiittar byxan här!

2. Randig byxa från Moa Mattson x NA-KD – 599 kronor

Dessa lågmidjade byxor med snörning i 100% linne är perfekta för en dag på stranden eller en lunch på stan. Matcha dem med en snygg topp eller bikini och du är good to go! Randigt har de senaste somrarna varit en stor trend, så varför inte kombinera det med linne?

Klicka hem här!

3. Vida linnebyxor från Arket – 690 kronor

Den vida modellen formar kroppen snyggt och ger en känsla av långa, eleganta ben. Materialet är i 100% linne och de kommer i färgerna svart, mintgrön och vit. 

Skynda fynda! Dessa snygga linnebyxor från Arket är just nu på rea för endast 483 kronor, över 200 kronor mindre än ordinarie pris.

Du hittar byxorna här!

4. Vida linnebyxor från NA-KD – 699 kronor

Är du ute efter en linnebyxa för finare tillfällen, då passar dessa utmärkt. Materialet är i 100% linne och med de snygga detaljerna liknar de en klassisk vid kostymbyxa.

Klicka hem byxorna här!

5. Croppade linnebyxor från NA-KD – 649 kronor

Den här byxan har en hög midja med en dragkedje- och knappstängning. Den croppade längden ger en stilren look och passar perfekt till en utekväll ihopparad med en snygg topp. Även dessa är i 100% linne.

Klicka hem byxorna här!