Inspireras av kända profilerna – bär rött i jul

Bianca Ingrosso och Amanda Schulman är två kända profiler som klär sig – med stor framgång – i rött! - Foto: Stella Pictures, Produktbilder, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso, Matilda Djerf, Amie Bramme Sey och Amanda Schulman har alla fattat grejen – rött är färgen att bära! Inte minst i jul, där du med hjälp av ett rött plagg kan skina och känna dig 100 procent stilsäker på samma gång. Artikeln innehåller kommersiella länkar.

Rött – en av årets hetaste kulörer 

Rött är en av årets hetaste kulörer – oavsett jul eller ej. Färgen går att bära vid allt från fest till vardag, men kanske är det en extra härlig färg att bära i jul.

Inspireras av kända profiler i rött 

Några som tagit vara på denna it-färg är våra svenska kända profiler. Vad sägs om att bära en klarröd klänning som Matilda Djerf och Bianca Ingrosso? Eller i en vinröd kavaj som Amanda Schulman? 

Rött är stilsäkert, iögonfallande och en minst sagt sexig färg att bära i under gråa årstid. Låt dig inspireras av plaggen som bärs av några av våra mest älskade profiler. 

1. Bianca Ingrosso i en klarröd långklänning

En tight långklänning likt den Bianca Ingrosso bär är ett minst sagt smickrande plagg att bära på allt från julfesten, julafton eller varför inte till nyårsafton? 

Tips: Röd tight klänning från Gina Tricot


2. Matilda Djerf i röd klänning med detalj

Matilda Djerf är en av Sveriges kanske mest populäraste modeprofiler internationellt. Det hon bär blir till guld och likaså den här röda klänningen med en härlig detalj upptill.

 

Tips: Röd klänning med rosdetaljer från H&M


3. Amie Bramme Sey i enarmad röd klänning

Under hösten 2023 har Amie Bramme Sey fullständigt rockat Idol-scenen i olika dundersnygga plagg. Hon har inte varit blyg för att bära rött, och ett exempel på en riktig galaklänning hon bar under en av fredagsfinalerna fullkomligt skriker WOW! 

Tips: Enarmad röd klänning med detalj från H&M


4. Amanda Schulman i vinröd kavaj

Amanda Schulman är en av Sveriges stora mode- och skönhetsdrottningar som inte är rädd för att sticka ut i sin klädsel. Det gör hon stilsäkert och pangsnyggt, inte minst på julafton då hon julen 2022 bar en röd sammetskavaj. 

Tips: Röd kavaj från & Other Stories.