Inspireras av modeprofilernas looks inför alla hjärtans dag

Alla-hjärtans-dag
Modette listar looks att inspireras av inför alla hjärtans dag! - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press, Instagram/@polliani
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso, Janka Polliani och Pernille Tiesbaek är tre profiler som verkligen nailar alla hjärtans dag-looken. Spana in hur!

Alla hjärtans dag ger ett perfekt tillfälle att klä upp sig lite extra, lägga manken till och varför inte klä sig i rött, rosa och detaljer med blommor och hjärtan? Det gör garanterat en annars ofta ganska grå dag i februari mycket härligare. Här har vi listat fyra modeprofiler som har koll på hur man stylar ovan nämnda detaljer på ett stilsäkert sätt. Glad alla hjärtans dag! 

1. Jeanette Madsen

Danska Jeanette Madsen klär verkligen i rosa och rött! Sin romantiska rosablommiga klänning stylar hon med röda accessoarer. Snyggt!

En mer "chill" outfit hon också klär upp med stil är den med ljusa jeans, en rosa t-shirt med en kaxig hjärtdetalj på ryggen. 

2. Tine Andrea Lauvli 

Om man inte vill klä sig i rosa och/eller rött i kan man med fördel klä sig i en stilren svartvit outfit – att addera härliga detaljer är dock aldrig fel. Vad sägs om stora, blommiga accessoarer som den norska Tine Andrea Lauvli? 


3. Pernille Tiesbaek 

En tight, röd långklänning är aldrig fel – specielt inte på alla hjärtans dag. Inspireras av danska modeikonen Pernille Tiesbaek och kör all in på den romantiska stilen på alla hjärtans dag. 


4. Janka Polliani 

Modeprofilen Janka Polliani är en mästare på att mixa rosa och rött. Hon är därför perfekt att inspireras av inför alla hjärtans dag. Vad sägs om en en rosa kavaj över en rosa klänning med blomdetaljer, eller en ljusrosa kostym med detaljer som skor och blomaccessoar i en mörkare rosa kulör? Som pricken över i:et – till vilken outift som helst egentligen – måla naglarna röda och styla mer än gärna med ett par härliga rosa klackar! 

5. Bianca Ingrosso 

Bianca Ingrosso räds inte för att för att bära rosa – dessutom matchar hon många av produkterna på Caia Cosmetics om hon bär den härliga kulören. När hon lanserade Caias första pop up-butik på NK i Stockholm bar hon en dräkt i rosa tweed. Snyggt!