Det ska Bianca Ingrosso ha på sig på Pernilla Wahlgrens bröllop

Det ska Bianca Ingrosso ha på sig på Pernilla Wahlgrens bröllop
Bianca Ingrosso ska vara en av Pernilla Wahlgrens brudtärnor på bröllopet i sommar. Se mer här! - Foto: Stella Pictures, Produktbilder/Adoore
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers andra bröllop närmar sig med stormsteg. Nu har det avslöjats vad Bianca Ingrosso och Pernillas övriga brudtärnor ska ha på sig!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig för första gången i december 2023. De anordnade då ett bröllop enbart för sina allra närmaste, så inga vänner närvarade. 

Efter vigseln i Lidingö Kyrka hade brudparet en middag hemma i sitt hus på Lidingö, och även där var endast deras närmsta familj inbjudna. 

Pernilla Wahlgren ska gifta sig igen

Men en riktigt stort bröllop och bröllopsfest väntar. Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers andra bröllop ska hållas i Spanien i slutet av sommaren 2024. På gästlistan står många av brudparets vänner och självklart även deras familj. 

Bianca Ingrosso en av brudtärnorna 

En familjemedlem som har ett extra stort uppdrag är Bianca Ingrosso. Hon är nämligen en av Pernillas brudtärnor. 

Tillsammans med bland andra Jessica Wahlgren, Hanna Hedlund och Sofia Wistam ska Bianca stå vid sin mammas sida på den stora dagen. 

Klänningar från Adoore

I ett inlägg på Instagram berättar den blivande bruden vad brudtärnegänget ska ha på sig, och avslöjar då att Bianca och de andra tärnorna ska bära varsin klänning i pastell från Petra Tungårdens märke Adoore

 

Av Pernilla Wahlgrens Instagram-film att döma ser det ut som att Bianca Ingrosso kommer bära en ljusrosa klänning, Jessica Wahlgren en ljusgrön och Hanna Hedlund en ljusgul. Vad övriga brudtärnor – och vad Pernilla ska bära – återstår att se! 

Här är klänningarna från Adoore som Pernillas brudtärnor bär i videon: 

Klänningen Bianca Ingrosso bär under klädprovningen inför Pernillas bröllop! Foto: Adoore.
Klänningen Jessica Wahlgren bär under klädprovningen inför Pernillas bröllop! Foto: Adoore.
Klänningen Hanna Hedlund bär under klädprovningen inför Pernillas bröllop! Foto: Adoore.

Lästips: 

Tips på hemliga uppdrag på fest 

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso