5 snygga höstjackor att fynda på REA nu

Snygga höstjackor på REA just nu
Snygga höstjackor på REA just nu - Foto: Bubbleroom.se
Dela på Pinterest
Hösten har tagit ett järngrepp om vårt avlånga land. Vad passar då bättre än att uppdatera garderoben med en snygg höstjacka. Vi listar 5 höstjackor som inte bara är snygga utan också är på REA just nu. Skynda att fynda!

Denna artikel innehåller annonslänkar för Bubbleroom.se

Hösten är här, och med den kommer kyligare vindar och behovet av en riktigt snygg jacka. Men att uppdatera garderoben behöver inte betyda att du måste spräcka budgeten. Vi har spanat in de bästa höstjackorna som just nu finns på rea – både stiliga och praktiska alternativ som håller dig varm utan att kompromissa på stilen.

Dubbelknäppt beige jacka från Vero Moda

En beige jacka med trendsäkra dekorativa sömmar. Denna fodrade dröm är varm nog att kunna ha hela hösten och in på vintern. 

Klicka här för att komma till jackan


Svart jacka med krage

Svart kortare kappa som är ett säkert kort i höstgarderoben. Med denna kan det aldrig bli fel. Kappan har en krage som du knäpper med knappar på de där riktigt kyliga höstdagarna.

Klicka här för att komma till kappan


Beige kappa i blazerdesign

Stilren, snygg och funkar både till jobb och fritid. Med inslag av ull håller du dig varm och denna beiga färg är helt rätt i höst. Riktigt kap!

Klicka här för att komma till kappan


Klassisk trenchcoat med skärp

Klassisk kappa i en mörkare brun färg. Med en tidlös design och skärpet i midjan skapar denna kappa en fin siluett som går att använda länge.

Klicka här för att komma till kappan


Quiltad jacka från Gant

Quiltade jackor har blivit ett populärt val för dem som söker både stil och värme under kyliga dagar. Denna mörkblåa är i en kortare modell med dragkedja och kommer bli en självklar favorit i din garderob.

Klicka här för att komma till jackan


stats