Superbloggaren Tyra Sjöstedt till Nyheter24

Superbloggaren Tyra Sjöstedt.
Superbloggaren Tyra Sjöstedt. - Foto: PRESSBILD
Dela på Pinterest
Nyheter24 värvar superbloggaren Tyra Sjöstedt från bloggnätverket Spotlife. Tyra kommer driva sin välbesökta blogg på Nyheter24 och samtidigt ta sig an sin nya roll som bloggchef.

I dag flyttar modellen och bloggaren Tyra Sjöstedt sin blogg Tyras.se, som i nuläget har runt 230 000 besökare i veckan, till Nyheter24 och Modette.se. Redan i dagsläget samarbetar Nyheter24 med Tyra med den populära live-showen Bella och Tyra Show, som i höst följs upp med Kenza och Tyra Show.

- Det jag gillar bäst med Nyheter24 är möjligheten att starta nya projekt. Personerna som driver sajten är otroligt nytänkande, kreativa och öppna för förslag. Generellt sett tror jag på Nyheter24 eftersom de är väldigt modiga om man jämför med andra i mediebranschen, och det gillar jag skarpt, berättar Tyra Sjöstedt.

- Tyra passar Nyheter24 perfekt och hon kommer lyfta vår bloggverksamhet ytterligare, säger specialsajtschefen Ehsan Fadakar.

Arbetsrollen som bloggchef innefattar utveckling av de befintliga bloggarna och värvning av nya. Just nu planerar Tyra dessutom för fullt inför kommande projekt på Modette.se och Nyheter24.

- Jag har massor av roliga idéer, som för Modette. Med fler skickliga toppbloggare kan Modette bara bli bättre. Våra konkurrenter får passa sig för vi kommer kicka ass med våra siffror, säger Tyra Sjöstedt.

Besök Tyras blogg här.