LISTA: Modellerna som twittrar

Dela på Pinterest
Modette har listat 20 modeller som lärt sig använda Twitter - och är grymma på det. Här är första delen av vår lista: nummer 16 till 20.

16. Jessica Hart
- Varför vi tycker om Jessica Hart? Svårt att inte göra det. Bland annat på grund av de ytliga tingen som det blonda, rufsiga håret. gluggen mellan framtänderna och den alldeles oklanderliga klädstilen. Jessicas Twitter-jag tycker också vi mest om på grund ytligheter. Bland annat personliga outfitbilder. Man måste inte vara rolig och kvick på Twitter.

Exempeltweet: "roaming the nyc streets - jacket: the row. tank: helmut lang. shorts: one teaspoon. bag and glasses: celine...."

17. Hailey Clauson
- Så tonårig ton som man förväntar sig av ett blott 16-årigt modellstjärnskott. Stort plus för att hon svarar alla fans som skriver till henne.

Exempeltweet: "thankuu!!:)"

18. Behati Prinsloo
- Allt annat än snål med personliga mobilbilder. Dessutom är det ju oerhört gulligt att se alla tweets mellan Behati och hennes pojkvän Jamie Strachan. Grädden på moset? Hon är rolig.

Exempeltweet:"Its the hottest day in new york since 1957, even my african ass can't handle this."

19. Georgia May Jagger
- Georiga har pappa Mick Jagger, mamma Jerry Hall och 18 år i bagaget. Sedan en kort tid tillbaka även Twitter, som hon bland annat fyller med teasers och stundtals lite smått rappa ord.

Exempeltweet: "Shooting a new campaign on the beach in France today."

20. Heidi Klum
- Lagom tråkig kvinna, lagom tråkiga tweets. Men alldeles för populär och känd för att inte lista.

Exempeltweet: "Never fun to get rid of a designer.... #projectrunway"

VIDEO: Behati och Jamie