H&M lanserar David Beckham Bodywear

1 av 2
David Beckham Bodywear lanseras i H&M:s butiker nästa år. - Foto: Foto: The Fashion Spot
2 av 2
Den inledande kollektionen kommer att landa i butik lagom till Alla hjärtans dag. - Foto: Foto: The Fashion Spot
Dela på Pinterest
Lagom till Alla hjärtans dag nästa år lanseras David Beckhams Bodywear-kollektion hos H&M.

Tillsammans med H&M kommer nu David Beckham att göra sin nya Bodywear-kollektion tillgänglig för fans världen över. Det långsiktiga samarbetet innebär att kollektionen kommer att säljas i runt 1 800 H&M-butiker i över 40 länder. Varje säsong kommer dessutom nya Bodywear-produkter att tillkomma.

David Beckham själv är väldigt stolt över samarbetet.

- Under det senaste året har jag utvecklat min Bodywear-kollektion tillsammans med mitt team och jag är väldigt stolt över resultatet. Den sista biten i pusslet var att hitta en partner i form av en återförsäljare som har både visioner och kapacitet att distribuera produkterna globalt. H&M visade sig vara det självklara valet av samarbetspartner och jag ser verkligen fram emot att presentera kollektionen för H&M:s kunder i februari.

Även H&M själva är nöjda med samarbetet och enligt designchefen Ann-Sofie Johansson är detta början på ett äventyr.

- David Beckham är både en sport- och stilikon av världsklass. Det är otroligt spännande för H&M att påbörja ett långsiktigt samarbete med honom för hans DAVID BECKHAM Bodywear-kollektion. Det signalerar starten på ett fantastiskt äventyr för oss på H&M. Perioden kring Alla hjärtans dag 2012 kommer att bli riktigt spännande.

Den inledande kollektionen kommer att lanseras den 2 februari 2012.