Så klär sig Elin Wahlberg i höst

Stilförebilden?
1 av 3
Stilförebilden? - Foto: Elinwahlberg.blogg.se
"Gubbskorna är ett måste på fötterna."
2 av 3
"Gubbskorna är ett måste på fötterna." - Foto: Elinwahlberg.blogg.se
"Främst olika bloggar."
3 av 3
"Främst olika bloggar." - Foto: Elinwahlberg.blogg.se
Dela på Pinterest
Modette har frågat ut ett gäng modetjejer om hur deras höst ska se ut i outfitväg. Dagens bloggare att ge oss svar är ingen mindre än Elin Wahlberg.

Vilka trender satsar du på i höst?

- Jag kommer nog satsa mycket på en enkel lite maskulin stil. Gubbskorna är ett måste på fötterna, skjortor, jeans, stickade tröjor och hattar. När det kommer till färger är jag sugen på vinrött, mörkblått, grönt och metallic. Svart och vitt är också givet.

Vad ser vi dig inte i?

- Hmm, vad svårt. Jag kan faktiskt inte komma på något speciellt. Sen kommer jag ju inte slaviskt följa varenda trend, men jag gillar att testa på nya trender och så får jag se vad jag känner mig bekväm i och vad som passar mig helt enkelt!

När det kommer till hår och accessoarer, vad händer där?

- Oftast har jag ju mitt hår bara vanligt utsläppt och det är så jag trivs bäst så mycket av det kommer det så klart bli, men jag är också sugen på lite mer frisyrer. Flätor på olika sätt är ju himla fint så det kanske jag ska försöka mig på lite mer. När det gäller accessoarer står en enkel, svart väska att ha till vardags högst på inköpslistan. En sådan man kan ha jämt liksom.

- Just enkelt är ett ord som återkommer mycket, jag vill ha stora enkla halsband, många med enkla silverringar att smycka fingrarna med och så vidare.

Hur ser den perfekta höstoutfiten ut från topp till tå?

- Då får det bli ett par gubbskor på fötterna och några fina strumpor som får synas. Ett par svarta jeans och en stickad tröja, gärna i någon fin färg, typ röd. Under tröjan en vit skjorta som sticker fram. Och så eventuellt en hatt på huvudet, jag gillar ju hattar!

Stilförebild?

- Tråkigt svar men jag har ingen direkt stilförebild utan inspireras av en massa olika personer och saker, men främst olika bloggar.

Här finner du Elins blogg.

TIDIGARE INTERVJUER

* Amanda Berg: "Kommer jobba stilrent med en bohemisk touch."

* Semra Dedic: ""Behöver inte vara så dramatisk."