LISTA: Modellerna som twittrar

Dela på Pinterest
Modette har listat 20 modeller som lärt sig använda Twitter - och är grymma på det. Här är andra delen av vår lista: nummer 11 till 15.

11. Bambi Northwood Blyth

- En av Modettes absoluta favoritmodeller finns på Twitter. Hurra! Vad hon bjuder sina trogna fans på? Vykortsliknande tweets som visar "världens blåaste hav", diverse betraktelser eller helt enkelt bara bilder på söta små hunder. Har i skrivande stund 2 284 followers.

Exempeltweet: "Police chasing a person on a segway through the airport!"

12. Freja Beha Erichsen

- Danska Frejas Twitter-personlighet är varm, engagerad, värnande och lite lustig. Blandar viktiga tweets, som hur ledsen hon är för att den årliga delfinjakten äger rum i Japan, med mindre viktiga. Har i skrivande stund 6 947 followers.

Exempeltweet: "I need a coffee the size of my head."

13. Andrej Pejic

- Svarar knappt någon och retweetar obefintligt. Framstår lite som en primadonna och solen i sitt eget universum. Dock med humor. Har i skrivande stund 8 850 followers.

Exempeltweet: "My tweets are like a prada exclusive."

14.  Karlie Kloss

- Twittrar mycket sällan. När hon väl gör kommer till skott är det informativt och med glimten i ögat. Allt från helt vanlig söndagsshopping till poolhäng med sin älskade hund. Har i skrivande stund 18 423 followers.

Exempeltweet: "Poolside with my main man..."

15.  Jessica Stam

- Klok, varm, personlig och svag för peppande fraser. Har i skrivande stund 302 824 followers.

Exempeltweet: "See who you are. Own who you are. Be who you are. Don't apologize."

Modellerna som Twittrar:
* Nummer 16 till 20