Så klär sig Vivienne i höst

1 av 2
"Gissar på att många fashion girls tycker jag är knäpp nu..." - Foto: Isabelle Alsén och Jonas Carmhagen
2 av 2
"... men jag hatar faktiskt loafers och gubbkängor!" - Foto: Lisa Nevestveit
Dela på Pinterest
Modette har frågat ut ett gäng modetjejer om hur deras höst ska se ut i outfitväg. Dagens bloggare att ge oss svar är Veronica Vivienne Larsson.

Vilka trender satsar du på i höst?
- Denna höst har jag fallit pladask för polotröjan och långa kavajen. Fler måsten är lager på lager, kappor, skinn och mocka. Kulörerna jag kommer satsa extra mycket på är beige, vitt, vinrött, plommonlila samt gult. Metallic och ormskinnsmönster känns också spännande att mixa med!

Vilka trender hoppar du över - vad ser vi dig inte i?
- Gissar på att många fashion girls tycker jag är knäpp nu, men jag hatar faktiskt loafers och gubbkängor!

När det kommer till hår och accessoarer, vad får vi se dig i där?
- Eftersom jag är förälskad i stilrena metallsmycken kommer jag fortsätta med det ett tag till! I väskväg kommer jag satsa på mocka, fransar och clutchar i skinn. Håret kommer jag behålla rödbrunt och variera med flätor, hattar och hårband!

Hur ser den perfekta höstoutfiten ut, från topp till tå?
- Åh vad svårt att bara välja en! Men okej då. Då kör vi på en vit mockakappa, vinröd polotröja, clutch i ormskinnsmönster, svarta basbyxor och ett par svarta "Everest" från Jeffrey Campbell.

Stilförebild?
- Jag har faktiskt ingen specifik stilförebild. Men ska jag nämna någon som har cool stil blir det Columbine! Dock är jag en kräsen stilschizofren som inspireras av många olika saker. Det kan vara allt från årstiderna och trenderna till en viss kultur.

Här hittar du Viviennes blogg.