Elva supertips som räddar din vinter

- Foto: hedislimane.com
Dela på Pinterest
Modette ger dig tipsen för att hitta inspirationen i höst.

Klipp sönder tidningar och gör en "Visionboard" med drömmar, planer, en bild på din förebild, snygga kläder, en resa du vill göra, ett datum du ser fram emot med mera. Här finns det inga begränsningar.


Besök en helt ny plats. Ta en buss du aldrig åkt med tidigare ut mot havet. Ta med en termos med te och en filt. Ta med dig kameran och kanske fint sällskap, men glöm heller inte att ensamtiden är viktig.


Sminka dig på ett nytt sätt. Testa nya looks och experimentera med det du har hemma. Klipp sönder dina gamla jeans eller tishan du har liggandes längst in i garderoben.


Testa på att måla ett självporträtt i svart tusch. Gör ett till men med slutna ögon. Kan bli en snygg inredningsdetalj om du ramar in dem. Misslyckas du, har du ändå försökt!


Skicka ett sms till personen du har en fling med, eller skulle vilja ha det med. Det kan göra vilken tisdag som helst till världens bästa dag, även om du får ett negativt svar så vet du med dig att du är stark nog att försöka.


Besök gallerier! Ta med din bästa vän, din pojkvän eller kanske din mor? Eller så bjuder du ut till en kulturell dejt. Fantastiskt romantiskt.


Se filmen "Amelie från Montmartre" eller "Marie Antoinette" och njut av alla fina intryck.


Baka bröd, bullar och allt gott därtill. Snart är det även juletider så passa på att köp hem massa stearinljus och mys till det. Lär känna dig själv och njut av ensamheten. Passa även på att städa.


Skapa dig en blogg. Förnya den du redan har eller skapa en helt ny. Det är en skön känsla att börja om från noll med nya kategorier och ett tomt arkiv.


Träna. En rask promenad eller ett hårt gympass får vilken gärna som helst att tänka positivt.


Låna en bil, om du inte har en, kolla upp secondhandbutiker, loppisar eller auktioner och ta en heldag åt att leta fynd.

 

Text: Jenny Fredin