Jupiter anordnar auktion

- Foto: jupiter.se
Dela på Pinterest
Jupiters herrekipering anordnar en auktion till förmån för Stockholms Stadsmission.

Jupiter har nu med inspiration från de stora auktionshusens satsning på kläder, beslutat sig för att hålla i en auktion med det bästa ur säsongens kollektioner tillsammans med ett  urval av klassiker från förr.

Att ropa in är allt från en businesskostym från LAB till ett par specialdesignade kängor från Loake. Unika och spännande objekt som C.P Companys "Goggle Jacket" som endast finns i tre exemplar i Sverige kommer också finnas tillgänglig, likväl som Steve McQueens jacka från Belstaff som användes när han presenterade USA´s landslag i motorcross.

Ett urval av auktionsföremålen kommer att förhandsvisas i Jupiters butiker den 2-9 November innan auktionen som äger rum den 10 November klockan 19.00 på Norrlandsgatan 21.  På grund av ett begränsat antal platser rekommenderas att osa till [email protected] för att vara säkrad plats och budspade.

Allt överskott kommer att doneras till Stockholms Stadsmission.

Olle Dahlstöms Jupiter är en modern herrekipering och består idag av tre butiker utspridda i Stockholmsregionen på Hornsgatan, Norrlandsgatan och i Sturegallerian. Här hittar du kläder, skor och accessoarer från varumärken som Loake, Paul Smith, Belstaff och Nikolaj d´Étoiles.