Weekday och Sophie Bille Brahe släpper smyckeskollektion

- Foto: Bild: Weekday.com
Dela på Pinterest
NYHET. Den 6 Augusti, vecka 32 lanseras Weekdays nya samarbete - en smyckeskollektion med danska Sophie Bille Brahe.

Efter att Sophie tog examen ifrån Londons Royal Collage of Arts började hon bygga upp sitt egna varumärke. Sen dess har den progressiva dansken fått en kultstatus med hennes eleganta design, vilket har resulterat i att hennes verk visats upp på olika personligheter inom film-mode-konstscenen.

Sophies kollektioner erbjuder smycken som återspeglar hennes intresse för storytelling och avantgardistisk design, som alltid strävar efter att knäcka morden lyx. Sophie inspirationskälla är reflektioner av ädla stenar och guld, poetiska element, innovation och skandinaviskt designarv.

Kollektionen för Weekday som fått namnet ”L’Escalier”, kommer att innehålla ett tiotal smycken och släppas i butik vecka 32.

"Inspirationen till L'Escalier är en blandning av många saker som jag avgudar. Jag vill göra något du inte tröttna på, något du fortsätter att bli förälskad i om och om igen ", säger Sophie.

I kollektionen kommer det att finnas ringar, örhängen och halsband. Alla smycken är inspirerade av trappor och geometriska former. Allt i polerat sterilt silver, och alla delar av kollektionen är i överkomliga priser.