Tiësto i samarbete med Guess

Här är första bilden från samarbetet! - Foto: Foto: Guess
Dela på Pinterest
NYHET. Alldeles nyligen fick vi se kampanjbilder på svenska Avicii för Ralph Lauren och nu får han sällskap i modebranchen av Dj Tiësto som skapar en kollektion för Guess.

Nu gör techno dj:n Tiësto som Elin Kling och gaddar ihop sig med Guess. Han ska tillsammans med Guess göra en limiterad kapselkollektion och uppträda världen över i märkets kläder.

Kollektionen kommer innehålla plagg till både killar och tjejer och det är sagt att den kommer landa i butikerna och online nu i oktober. Inspirationen kommer från den elektroniska musiken, som minst sagt tagit världen med storm de senaste åren. Mörka skinny jeans, t-shirtar med grafiska tryck, skinnjackor och massor av biker-detaljer är en stor del i kollektion som sammanlagt innehåller 22 kreationer.

Paul Marciano som är VD och Creative Director för Guess, säger till WWD att han klickade direkt med Tiësto, som faktiskt redan har ett eget klädmärke – CLVB LIFE. ”Det finns inget bättre val av person inom dagens musikbransch att representera den fria, äventyrliga och sexiga Guess-livsstilen”, säger han.