Nordens största mode- och skönhetsmässa

Design: Ida Sjöstedt - Foto: Ceen Wahren
Dela på Pinterest
I helgen smäller Kistamässan upp dörrarna för ATTITUDE-STHLM. Tusentals fashionistor och företag kommer vara på plats, och så klar även Modette.

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender. Under tre dagar pågår mässan som kommer bjuda på modevisningar med bland annat Ida Sjöstedt, Mayla och Les Garcons. Som besökare kan man också botanisera bland utställare som erbjuder behandlingar, produkttester, superhärliga erbjudanden och mycket annat - allt från modemagasin, klädmärken och nagelsalonger till kosttillskott och tandblekningar.

Alla är välkomna att besöka mässan, och vi på Modette.se kommer så klart också vara på plats med en egen monter där ni kommer kunna hänga med oss och våra bloggare, vara med i roliga tävlingar, bli sminkade och plåtade.

Mer information om våran monter kommer läggas upp under morgondagen, men tills dess kan kan läsa på om hela mässan, se scheman och köpa biljetter på Attitudesthlm.com!