"Jag skulle kunna gå för Victoria Secret"

1 av 2
- Foto: Erik Sigvardsson
2 av 2
- Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Jasmine var först med att lämna Top Model Sverige. Modette tar reda på hur det var att bo tillsammans med 9 andra tjejer och vem av dem Jasmine tycker ska vinna.

Varför sökte du till Top Model Sverige?

Jag ville testa något nytt, har aldrig testat göra realityTV. Dock har jag har jobbat mycket som modell innan, i asien framförallt, men reality är en ny grej!I framtiden kanske man vill göra annat också, då är tv program ett bra sätt att ramla in på nya grejjer. Dessutom har jag alltid velat ha en större blogg för jag älskar att blogga!


Hur var det att bo tillsammans med 9 andra tjejer?

Det var inte jobbigt att bo med 9 tjejer, det var jobbigt att man aldrig fick gå ut eller ringa hem. Det kändes som att man blev psykad tillslut och jag tappade bort mig själv när jag inte kunde ringa hem, för det är dom som stöttar mig jämnt annars när jag reser. Min familj gör mig stark.


Vad tycker du om svenskt mode? 

Svenskar klär sig väldigt snygg och fräsht, Men lite mer färg, glitter och glamour hade varit kul! Kenza har sjukt fräsh stil - henne gillar jag starkt!


Hur skulle du beskriva din klädstil?

Diva diva diva! Men jag passar i allt, precis som en modell ska göra - kunna bära upp allt. Jag älskar badkläder och har jätte mycket badräkter och bikinisar hemma! Är besatt av klänningar, det är så kvinnligt och vackert, eleganta, sexiga, söta, blommiga, evening gown - ja ge mig alla!


Vad är ditt bästa hudvårdstips?

Är det något jag vet mycket om så är det hud, skulle kunna ge miljoner tips om detta, jag har själv superkänslig hy och har haft alla hudproblem man kan tänka sig. Jag hade så mycket acne att jag inte gick till skolan och grät mig till sömns. Det bästa jag stött på är mirakel kuren Dalacin, som man endast kan få utskrivet på vårdcentralen. P - piller kan också hjälpa! Tummen upp för Mary Kay som har de bästa foundations för din hy, den är verkligen skonsam och inga nya finnar dyker upp - som det kan göra av många andra foundations. Drick mycket vatten, lägg saltvatten i ansiktet, sola och sov djupt! Jag skulle vilja bojkotta några smink märken men jag skippar det.

Vad är ditt bästa tips för att hålla sig i form? 

Få in träning i vardagen 2-3 gånger i veckan är lagom för mig. Vi alla är olika och måste hitta vårat eget sätt. Men jag bruka ta en promenad emellanåt, äter alltid hälsosam mat - mycket frukt! Försöker undvika godis och glass varje gång det bjuds. Att komma fram till sina egna anledningar till varför man ska träna är vikigt och inspirerar en till att vilja, så fråga dig själv varför du ska träna. Här är mina anledningar: 

1. Jag tycker om att ha en hälsosam livsstil, jag gillar att veta att jag tar hand om mig själv. 

2. Man blir piggare av att träna - jag orkar göra mycket mer.

3. Man mår bättre psykistk, bl.a är det bra för stress.

4. Jag har hört att det stoppar åldrandet. Om jag gör träningen till en vana redan nu så är det ju bra!

5. Det frigörs massa endorfimer som gör att man känner sig lycklig - vem vill inte vara lycklig?


Vilket är din drömjobb? 

Victoria Secret, Sport illustrated och HM.


Vart ser du dig själv om 10 år?

Då har jag gjort många av de modelljobben jag drömmer om, bor där det finns sol, har skrivit några böcker om mitt liv, kanske gjort en bikini-kollektion och sett otroligt mycket mer av världen!


Kan du berätta om något som inte visades i TV-rutan eller hände efter inspelningarna?

Caroline Winberg sa att jag skulle kunna gå för Victoria Secret nu, det glömmer jag aldrig!


Vem tycker du ska vinna Top Model Sverige och varför?

Jag ser oss alla som vinnare, vi alla är otroligt olika typer av modeller och jag tycker det är svårt att utse en vinnare. Men en tjej som även är en bra förebild till unga tjejer hade jag velat se som vinnare. En hälsosam modell som har fötterna på jorden - någon som har en historia som många unga kan relatera till och får dom att tro på sig själva. Min personliga favorit åkte ut redan i Stockholm och hon hette Selma.


Läs Jasmines blogg här.