Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Karl Lagerfeld gör film med Keira Knightley

Keira Knightley och Karl Lagerfeld.

Dela på Pinterest
Nu gör Karl Lagerfeld en film för att fira Chanel. I rollen som Coco Chanel ser vi ingen mindre än Keira Knightley.

Karl Lagerfeld är tillbaka i regissörsstolen. Tidigare i veckan berättade designern att han kommer göra en kortfilm i Paris tillsammans med Keira Knightley, för att fira att det var 100 år sedan Chanel slog upp dörrarna till sin allra första modebutik, vilken var belägen i Deauville, Frankrike. Filmen kommer ha screening i början av maj, när Lagerfeld reser till Singapore för att presentera Chanel's nästa cruise-kollektionen. 

Knightley, som är frontperson för Chanel's parfym Coco Mademoiselle, kommer porträttera den legendariska designern i den nya filmen. Den franska skådespelerskan Clotilde Hemse har blivit castad att spela Gabrielle Chanel's moster Adrienne.

Lagerfeld har också inkluderat några av hans favoritmodeller i filmen, däribland Stella Tennant, Tallulah Harlech och Caroline De Maigret samt några av männen i hans entourage - bland annat Brad Kroenig med sonen Hudson, som spelar brorson i filmen.