Beyoncé blir modell för H&M

Dela på Pinterest
Idag står det klart att Beyoncé kommer fronta en sommarkampanj hos svenska H&M. I kampanjen kommer sångerskan bära plagg inspirerade av hennes egna stil.

Nu har H&M bekräftat att Beyoncé ingått ett samarbete med den svenska kedjan för sommaren 2013. Superstjärnan kommer i kampanjen modella i plagg inspirerade av hennes personliga stil. Sångaren skall också, enligt en representant för H&M, ha haft ett finger med i spelet när det kommer till kläderna som syns i kampanjen.

Annonserna kommer presentera stjärnan som "Beyoncé as Mrs Carter in H&M" - för att knyta samman kampanjen med hennes kommande världsturné. Kampanjbilderna är plåtade av Inez van Lamsweerde och Vinoodh MatadinBahamas tidigare i år.

– Jag har alltid gillat H&M's satsning på roligt och prisvärt mode. Jag älskade vårt samarbeteskoncept som handlade om att utforska kvinnans olika känslor med hjälp av de fyra elementen - eld, vatten, jord och vind, säger Beyoncé.

De tryckta annonserna kommer att lanseras tillsammans med en reklamfilm i vilken den nya Beyoncé-låten Standing On The Sun, kommer spelas.