Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Beyoncé blir modell för H&M

Beyoncé blir modell för H&M.

Dela på Pinterest
Idag står det klart att Beyoncé kommer fronta en sommarkampanj hos svenska H&M. I kampanjen kommer sångerskan bära plagg inspirerade av hennes egna stil.

Nu har H&M bekräftat att Beyoncé ingått ett samarbete med den svenska kedjan för sommaren 2013. Superstjärnan kommer i kampanjen modella i plagg inspirerade av hennes personliga stil. Sångaren skall också, enligt en representant för H&M, ha haft ett finger med i spelet när det kommer till kläderna som syns i kampanjen.

Annonserna kommer presentera stjärnan som "Beyoncé as Mrs Carter in H&M" - för att knyta samman kampanjen med hennes kommande världsturné. Kampanjbilderna är plåtade av Inez van Lamsweerde och Vinoodh MatadinBahamas tidigare i år.

– Jag har alltid gillat H&M's satsning på roligt och prisvärt mode. Jag älskade vårt samarbeteskoncept som handlade om att utforska kvinnans olika känslor med hjälp av de fyra elementen - eld, vatten, jord och vind, säger Beyoncé.

De tryckta annonserna kommer att lanseras tillsammans med en reklamfilm i vilken den nya Beyoncé-låten Standing On The Sun, kommer spelas.