Modette rekommenderar - vecka 14

- Foto: Modette.se
Dela på Pinterest
Modette rekommenderar. Vi tipsar om fem butiksnyheter som vi mer än gärna skulle vilja lägga vantarna på den här veckan.

Jeansskjorta - H&M, 299 kr 
– En jeansskjorta är enligt oss näst intill ett måste i vår. Den är extremt användbar, och är snygg till mycket. Bär den tillsammans med ett par jeans av liknande denim, och en jeansjacka på det så har du bemästrat en av vårens hetaste trender - denim från topp till tå.

Mönstrade jeans - Topshop, 630 kr 
– Sjukt coola stuprörsjeans med etniska mönster. Världens bästa sätt och skoja till en i övrigt enkel outfit. Kombinera enkelt med skinnjacka och en vit tischa - så ser du sådär omedvetet medveten ut.

Nagellack - China Glaze (eleven.se), 98 kr 
– Matcha vårens militär- och kamouflagetrend med detta fina lacket i denna härligt mossgröna färgen vid namn Budding Romance. 

Sandaler - Zara, 549 kr 
– Ett par snygga sandaler med lagom klack kan pigga upp vilken outfit som helst. Vill du vara extra vass och hoppa på en av vårens absolut största trender kan du inspireras av skons svartvita mönster och låta det temat verka i resten av outfiten. Ett par svarta jeans och en vit topp fungerar ypperligt.

Ryggsäck - Weekday, 400 kr 
– Att bära ryggsäck är både ergonomiskt och snyggt - om man hittar rätt modell. Den här fina varianten är enkel med med en spännande twist i form av nätmaterialet som gör att den platsar ypperligt i sporttrend-facket.