Penélope Cruz är vårens modell för Lindex

Se fler bilder behind the scenes i bildspelet!
1 av 12
Se fler bilder behind the scenes i bildspelet! - Foto: Lindex.com
2 av 12
- Foto: Lindex.com
3 av 12
- Foto: Lindex.com
4 av 12
- Foto: Lindex.com
5 av 12
- Foto: Lindex.com
6 av 12
- Foto: Lindex.com
7 av 12
- Foto: Lindex.com
8 av 12
- Foto: Lindex.com
9 av 12
- Foto: Lindex.com
10 av 12
- Foto: Lindex.com
11 av 12
- Foto: Lindex.com
12 av 12
- Foto: Lindex.com
Dela på Pinterest
Lindex fortsätter med kända ansikten för deras kampanjer. För våran är det ingen mindre än skådespelerskan Penelope Cruz som står framför kameran.

Penélope Cruz kommer att vara modell i tre kampanjer under våren på Lindex. Kampanjerna knyts samman av en story där vi får följa med Penélope under en helg. Fredag kväll är den perfekta festen med glamour, röda mattan och fotografer. På lördagen ser vi Penélope avslappnad i sin hemmamiljö, iklädd sina favoritplagg. I sista kampanjen följer vi med Penélope, som är klädd i sommarens ”it-plagg”, på en festlig söndagsbrunch vid en Medelhavsvilla.

– Med sin sofistikerade elegans tillför Penélope Cruz en underbar kvinnlig och feminin känsla till kampanjen. Kombinationen av hennes livfulla personlighet och ett glamouröst filmstjärneliv tillsammans med humor gör dessutom kampanjerna både roliga och spännande, säger Johan Hallin, Director of Concept & Marketing på Lindex.

Penélope Cruz har sedan sitt genombrott 1997 spelat en rad uppmärksammade filmer som Allt om min mamma och Pedro Almodóvars prisbelönta film Att återvända, 2006. Hon belönades med en Oscar i kategorin bästa kvinnliga biroll för rollen som María Elena i filmen Vicky Cristina Barcelona av Woody Allen.

– Det har varit väldigt roligt att vara modell för Lindex som är ett stort internationellt modeföretag. Jag gillar kläderna, de passar verkligen min stil, säger Penélope Cruz.

Plaggen i kampanjen kommer att finnas i Lindex samtliga butiker och på www.lindex.com från den 24 april.