Så tycker de stora klädskaparna om Kate Middletons stil

1 av 10
Kate Middleton med sin prins. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
2 av 10
Kate Middleton gifte sig med sin Prins William, hertig av Cambridge, i april 2011. - Foto: Patrick van Katwijk / Stella Pictures
3 av 10
De träffades på University of St Andrews 2011, där Kate studerade konsthistoria. - Foto: The Picture Library Ltd/Goff Photos LLP / Stella Pictures
4 av 10
Deras förlovning blev officiell i november 2010. - Foto: Goff Photos LLP / Stella Pictures
5 av 10
Kate har blivit känd inom modevärlden för sin klädstil. - Foto: NUNN SYNDICATION / Stella Pictures
6 av 10
Hennes stil har fått en enorm inverkan. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
7 av 10
De kallar det "Kate Middleton-effekten". - Foto: Ben Gurr/Ken Goff/Goff Photos LLP / Stella Pictures
8 av 10
Hon väntar sitt första barn i juli 2013. - Foto: Ben Eade/Goff Photos LLP / Stella Pictures
9 av 10
Hon har funnits med på ett antal "bäst klädda"-listor. - Foto: NUNN SYNDICATION / Stella Pictures
10 av 10
Hon väljer gärna kläder från brittiska designers. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kate Middleton har hyllats för sin stil. Men vad tycker egentligen de stora designer-namnen om henne?

Älska hennes stil, hata hennes stil, eller älska att hata hennes stil: Det verkar som att en hel del modedesigners har något att säga om Kate Middletons klädval. Roberto Cavalli var den senaste att uttala sig i frågan och han hoppas på att få fram hennes sexigare sida.

En del hyllar henne för att hon bär kläder ifrån kedjor, andra önskar att hon skulle omfamna storheten och lyxen i att vara en prinsessa.

Läs nedan vad olika designers har att säga om Hertiginnan av Cambridge.

Christopher Kane:
– Det är synd och skam att hon inte bär mer designerkläder. Jag gillar inte riktigt att klädkedjorna får så mycket cred. Och hon är trots allt en prinsessa. Om jag var en prinsessa skulle jag vara typ "Oh yeah, bring it on".
I en intervju med WWD i November 2011.

Karl Lagerfeld:
– Kate Middleton har en fin siluett och hon är rätt tjej för den där killen. Jag gillar den typen av kvinna, jag gillar romantiska skönheter.
I en intervju med The Sun.

Vivienne Westwood:
– Jag har inget råd till henne, men jag tycker det vore toppen om hon bar samma kläder flera gånger eftersom det är bra för miljön och det skulle sända ut ett väldigt bra budskap.
På hennes Fall 2013-show.

William Tempest:
– Jag tycker det är jättebra att hon håller sig till brittiska designers men de är alla stora namn såsom Mulberry och McQueen. Jag tycker att det vore toppen om hon stöttade yngre brittiska designers, eftersom hon kan och det skulle göra en enorm skillnad för dem. Hon har makten att göra det. Men jag tror inte att hon är modig nog - uppenbarligen eftersom att hon nu är en del av den kungliga familjen, det är så mycket regler som hon måste följa och hon måste rätta sig i ledet.
I en intervju i Grazia maj 2013.

Donna Karan:
– Kate Middleton är elegant, sensuell och tidlös.
I en intervju med WWD i maj 2013.

Henry Holland:
– Vi älskar Kate, hon är underbar, hon är en fantastisk ambassadör för brittiskt mode och sättet hon väljer att inte bara bära etablerade varumärken som Alexander McQueen utan även nykomlingar som Erdem och Christopher Kane... Michelle Obama var den första att verkligen visa upp designtalang på världsscenen eftersom hon har möjligheten och jag tror att Kate gör en liknande grej, vilket är super och väldigt spännande.
Till Middletons försvar i februari 2013.

Roberto Cavalli:
– En prinsessa ska vara sexig. Hon är ung, hon är vacker - jag skulle vilja skapa något speciellt för henne, men inte för djärvt. Jag skulle vilja visa för världen att Roberto Cavalli kan klä en prinsessa. Kanske skulle jag använda tryck, hålla det ungt, sofistikerat och sexigt. Bara för att du är en drottning eller en prinsessa betyder det inte att du inte kan vara sexig.
I en intervju med Vogue UK i juni 2013.

Matthew Williamson:
– Kate är ingen modeikon. Jag förstår inte varför alla inom mode väntar på att se vad hon har på sig. Jag tänker typ, get over it...
In an interview with the Telegraph.