Erin Wasson designar boots för Ash

1 av 3
Bootsen kommer vara i bland annat ormskinn och mocka. - Foto: Ashfootwearusa.com
2 av 3
Erin själv bär alltid cowboyboots, varje dag. - Foto: Ashfootwearusa.com
3 av 3
Bootsen är inspirerade av Erins hemstat Texas och sin stilikon Johnny Cash. - Foto: Faksimil Instagram/ashfootwearusa
Dela på Pinterest
I September kommer de att släppas, i limiterad upplaga i endast en butik i NYC, Erin Wassons cowboyboots för skomärket Ash.

Supermodellen och stilikonen Erin Wasson gör återigen ett samarbete med skomärket Ash. Denna gången designar hon det hon kan allra bäst – boots. I hennes rötter i Texas och i hennes stilikon Johnny Cash har hon hämtat inspirationen till bootsen som är tillverkade i ormskinn och mocka. 

Erin lyckas alltid med det som så många försöker sig på, men misslyckas med, se ut som hon bara slängt på sig vad som helst men ändå vara snyggast på stället.

Nu har vi andra chansen att köpa oss ett steg närmare hennes coola stil.

“It was an organic partnership. I live in cowboy boots, so designing them was a natural step for me. I wanted to create a vintage-inspired boot that I would wear everyday and Ash has great constructions, so it was pretty seamless.” säger Erin själv om samarbetet.

Bootsen, som endast görs i limiterad upplaga, kommer endast att säljas på Ashs flaggskeppsbutik i New York och kommer att ligga på runt 800 dollar styck. Bootsen släpps i September och vi på Modette är redan avundsjuka på de som lyckas få tag på ett par.