Alexa Chung frontar Longchamps SS14 kampanj

1 av 6
Alexa Chung är ansiktet utåt för Longchamps SS14 kampanj - Foto: Jean-François Julian/Longchamp
2 av 6
Chung är den perfekta modellen för jobbet enligt märkets pressansvariga. - Foto: Jean-François Julian
3 av 6
Hon blev bokad efter att modellen dj:at på Longchamps öppningsfest av deras flaggskeppsbutik i London i September. - Foto: Jean-François Julian/Longchamp
4 av 6
Longchamp är ett fransk märke som startades 1948. - Foto: Jean-François Julian/Longchamp
5 av 6
De är framför allt kända för sina väskor i canvas och skinn. - Foto: Jean-François Julian/Longchamp
6 av 6
Modeller som tidigare stått framför kameran åt märket är Kate Moss och Coco Rocha. - Foto: Jean-François Julian /Longchamp
Dela på Pinterest
Med färgglada väskor ute på äventyr i St. Tropez. Vackra Alexa Chung är ansiktet utåt Longchamps vår och sommar kampanj.

Modellen, stylisten, musan och den alltid lika välklädda Alexa Chung frontar nu väskmärket Longchamps nya kampanj. Bilderna är inför våra och sommarkollektionen 2014 och vi får se en alltid lika snygg Alexa hänga runt på franska rivieran med märkets färglada handväskor. 

– Till den nya Escales kollektionen, som är glad, färgglad och fylld utav energi, behövde vi en kvinna som är både chic och modern, berättar Longchamps pressansvarig, Marie-Sabine Leclercq. Hon fortsätter:

– Alexa Chung är alla de sakerna. Hennes förtrollande blick, som är mycket stark och närvarande, ger kampanjen personlighet. Hon har energi och självförtroende. 

Alexas kontakt med märket startade i början av hösten då hon dj:ade på öppningsfesten av märkets flaggskepssbutik i London och Longchapms team föll genast för hennes charm.

Ansikten som tidigare synts i Longchamps kampanjer är Kate Moss och Coco Rocha.