Miriam Bryant: "Våga testa dig fram och utmana dig själv"

- Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Hon har verkligen gått rakt in i våra hjärtan och i fredags utsågs hon till Årets look på Elle-galan. Modette fick en pratstund med fantastiska Miriam Bryant.

Grattis! Hur känns det att ha blivit Årets look?

– Det känns bra, kort och gott. Härligt, skönt och kul!

Hur skulle du beskriva din stil?

– Jag har ganska svårt att beskriva min stil. Jag får ofta höra att jag har en cool stil, men jag vet inte hur jag har lyckats förmedla det. Jag går oftast osminkad och med superbekväma kläder. Men det kanske är så att när man själv är bekväm utstrålar man det, och då tycker folk att det ser skönt ut.

Läs även Cecilia Blankens "Våga veta ditt värde – du förtjänar det bästa"

Vad är ditt tips för att hitta sin stil?

– För mig personligen är det att klä mig i kläder som jag tycker om och som jag är bekväm i. Ta inte på dig något bara för att du har sett det på någon annan. Det kan lätt bli fel. Våga testa dig fram och utmana dig själv.

Vilket är ditt bästa stilknep?

– Kängor! Det spelar ingen roll om du har klänning, kjol eller byxor. Det funkar alltid! Även till kilt och shorts.

Vad är ditt bästa tips för en dålig hårdag.

– Sätt upp det! Om du inte kan sätta upp det, duscha. Gör om gör rätt!

Hur såg 2015 ut för dig?

– Det var grymt! Men som alltid i livet för mig går det i perioder av självhat och självälsk. Det går upp och ner och det spelar nog ingen roll vad man gör i livet. Jag tror det är så för alla. Detta år var det mycket självälsk.

Vilket stil kommer du satsa på i vår?

– Min egen.

Läs även 9 meningar vi tjejer hatar att höra från killar

Vem är din största inspirationskälla?

– Jag måste faktiskt börja svara mig själv på den frågan. Det känns mest rätt för man måste ju utgå från sig själv och inte någon annan.

Vad vill du ge för råd till unga tjejer?

– Att utgå från dig själv när det gäller kläder, stil och personlighet. Och att lugna ner sig lite. Jag tror många stressar för mycket med att försöka hitta sig själv och ställa sig själv frågor som ”vad ska jag göra?” och ”vem är jag?”. Men det kanske inte är så jävla noga då!? Vi kanske bara lever en gång och då kanske vi bara ska ta det lite lugnt.


Bildkälla Stella Pictures Miriam Bryant

Gilla Modette på Facebook!