5 dumma frågor om kläder vi tjejer får från killar

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du en pojkvän som inte förstår sig på din åsikt om kläder? Då har du garanterat hört honom säga något av de här citaten!

1. "Kan du inte bara välja samma storlek överallt?"

Nej, det kan vi faktiskt inte! Storlekar från olika märken och olika butiker kan skilja sig väldigt mycket från varandra. Detta är ett mysterium för oss också!

2. "Varför bär du klackar om du får ont i fötterna av dem?"

Okej, det kanske inte låter så logiskt, vi fattar det! Men vad har logik med kläder att göra egentligen? Vissa skor är ju typ gjorda för att ha på sig i bara någon timme eller två. Men det är okej eftersom de är så snygga och vi älskar dem!

3. "Varför har du på dig ett skärp till en klänning?"

Okej, nä det kanske inte håller upp något. Men vadå, tror ni att vi klär oss bara för att vara praktiska eller? Förstår ni vad ett skärp kan göra med en klänning?

4. Du har på dig leggings och din kille säger att dina tights är snygga.

För det första – killar verkar tro att allt som inte är byxor är samma sak, typ tights. Men hallå!? Vad är det dem inte förstår! Det finns ju leggings, jeggings och tights att välja bland.

5. "Varför behöver du nya kläder? Din garderob är ju redan full!"

Okej killar! Ni har kanske växt upp med att man endast behöver ett par byxor, en tjocktröja och typ tre tröjor, men vi vill gärna ha många valmöjligheter för alla de dagar man faktiskt "absolut inte har några kläder alls". Känner du igen dig?

Älskar du att shoppa men har en tight budget? Lugn, spana in det här!

Läs även Här är de 3 största modetrenderna att satsa på 2016!

Läs även 5 favoriter i butik just nu – plaggen du inte får missa!

Källa Cosmopolitan

Bildkälla: Unsplash

Av: Josefine Lundhall

Gilla Modette på Facebook!