Fem foundation alla med torr hy måste testa – bästa i butik

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vi på Modette har listat fem foundations som passar bra när huden börjar bli torr och trist av vädret.

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

Det börjar bli kallare ute och huden blir torrare och strävare. Det är viktigt att vårda din hy och använda bra produkter för ansiktet.

Därför har vi på Modette listat upp fem foundations du inte får missa om du vill hålla din hy uppfriskad och fräsch under vinterhalvåret.

Lancome Teint Miracle Foundation SPF15 – En foundation som låter din hud andas och är perfekt om du har torr hud då den inte täcker allt för mycket, finns i flera olika nyanser.  Från 299 kronor.

Lumene Longwear blur foundation är lätt att applicera och även denna fungerar bra till torr hud, har du fetare hy rekommenderas ett puder efter du applicerat foundationen. Finns i flera olika nyanser, från 98 kronor.

Clarins everlasting foundation – En lite dyrare foundation men som passar alla hudtyper, ger huden en matt finish och naturlig lyster under 18 timmar. Från 318 kronor.

Denna passar också perfekt för torr hy, den ger en naturlig och jämn strålande hud och stabiliserar fuktighetsnivån i huden, från 297 kronor.

Face fresh face foundation  –  Är perfekt för dig med lite torrare hy, innehåller Aloe Vera och vitamin E. Den täcker lagom och återfuktar din hy perfekt, 299 kronor. 

Följ Modette på Facebook!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.