Plagget alla vill ha i jul – här är årets modejulklapp

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Paljettklänningen, kappan eller kanske den plisserade kjolen. Vilket plagg har blivit utsedd till årets modejulklapp?

Modejulklappen utses i år för nionde året i rad av Svensk Handel Stil tillsammans med Swedish Fashion Council. Tidigare år har vi bland annat kunnat se pyjamasen, hatten och ponchon som årets it-plagg.

I år är det Bomberjackan som fått utmärkelsen

– Bomberjackan är en symbol för den starka våg av street- och workwear som påverkat modebranschen så mycket de senaste åren. Influenser från amerikansk och brittisk arbetarkultur har varit närvarande på fler arenor i handeln än på länge, säger Elin Frendberg, VD för Swedish Fashion Council.

Vi kan inte annat än hålla med om att bomberjackan fortsätter att göra succé. Vill du ge en bomberjacka till någon i julklapp? Här hittar nedan listar vi några godingar.


1. Jacka från NA-KD, här hittar du den. 2. En puderrosa tunn bomberjacka som du kan fynda för under 300 kronor. 3. Tvåfärgad sportigare bomberjacka som du kan hitta här. 4. En riktigt snygg kamouflagemönstrad bomber från BikBok. 5. Här kan du köpa den röda jackan till riktigt bra pris. 6. Riktigt lyxig look på den här bomberjackan som du hittar på Bubbleroom.


Kanske letar du även efter en värmande vinterjacka, kolla in dessa.

Hitta även det perfekta glitterplagget till vinterns alla festligheter.

Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Applr.

Gilla Modette på Facebook!