10 fluffiga skor – under 500 kronor

River Island, NA-KD
10 skor med fluff, under 500 kronor. - Foto: Zalando, River Island
Dela på Pinterest
Man kan aldrig ha för många par skor! Fyll på höstgarderoben med trendiga skor. Här är 10 par med fluff vi bara måste ha.

Det här är en artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

1. Slip on med härligt fluff

Bildkälla: River Island

Här är ett par riktigt fina slip ons från River Island. De är gjorda faux suede och har ett härligt fluff på ovansidan. De finns att klicka hem här för 449 kronor. 

2. Klackar med fluff

Bildkälla: NA-KD

Perfekta klackar för utekvällen eller fina middagar. Influencers älskar de här skorna, som youtubern Zennufer till exempel. Hur snygga som helst med sin tunna klack. Du hittar dem hos NA-KD för 499 kronor.

3. Tofflor

Bildkälla: River Island

Tofflor med fluff är måste-ha-skon för hemmamyset – kan väl vara lite för kyligt att ha ute nu när det börjar bli höstkallt. Kolla in dem här hos River Island – de blir dina för 349 kronor.

4. Den rosa drömmen

Bildkälla: NA-KD

Hur fina är inte de här klackarna? Likadana som de svarta, fast rosa då såklart. Sätt färg på vardagen med små rosa moln! Kolla in klackarna här. De kommer också från NA-KD och kostar bara 499 kronor.

5. Mer klackar

Bildkälla: River Island

Om du inte fått nog av härliga klackar så är här två par från River Island. Ett par i metallicrosa och ett par i blommigt mönster. Kolla in dem här – de är också under femhundringen, för bara 449 kronor.

6. Teddyfluff

Bildkälla: River Island

Här är ett par sneakers med lite högre sula. Skons material ger kontrast, och blir snyggt till vilken outfit som helst. Du hittar skorna hos River Island för 449 kronor.

7. Sneakers med pompoms

Bildkälla: Zalando

Vita sneakers är så fräscht – och ännu roligare bli det med de färgglada pälsbollarna. Skorna kommer från Topshop och finns att klicka hem från Zalando för 349 kronor. De är dock lite små i storleken, så ta en storlek större.

8. Call it Spring

Bildkälla: Zalando

Här är ett par slip-ins från märket Call it Spring. De finns i rosa och brunt, båda i skinnimitation och textil. Du hittar dem hos Zalando för 419 kronor.

9. Pälsbollar

Bildkälla: Zalando

De här skorna kommer från Missguided, och är dessutom på rea just nu och nedsatta med hela 20 procent. Skorna blir dina för bara 319 kronor hos Zalando.  

10. Vita sneakers

Bildkälla: Zalando

Krispigt vita sneakers med mindre pompoms på, eller pälsbollar. Matchas snyggt med vilken outfit som helt. Kolla in skorna här – de finns att klicka hem för 349 kronor.

Det här är en artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.