Charlotte bar upp 2018:s största modetrend i Sex and the City

Sex and the City mode - Foto: Sex and the City
Dela på Pinterest
Att trender kommer och går är en självklarhet i modevärlden. Just nu är det 90-talet som är hetast på tapeten, men det finns även en trend som vi såg i serien Sex and the City 2001 som kommit tillbaka.

Sex and the City är succéserien som hade premiär 1998 och bjöd på hela sex säsonger. Sista avsnittet sändes 2004 men efter det dök det även upp två Sex and the City-filmer, som hade premiär 2008 och 2010.

I serien fick vi följa Charlotte, Miranda, Samantha och Carrie Bradshaw som bjöd på allt du kan tänka dig händer i New York. Men serien har även blivit känd inom modevärlden, då bland annat Carrie Bradshaw bjöd på en hel del ikoniska outfits.

Bildkälla: Sex and the City

Men en annan som gjorde avtryck var Charlotte, den oskuldsfulla konsthandlaren som drömmer om äkta romantik och dyra märkeskläder.

Och nu har modesajten Whowhatwear hittat att Charlotte faktiskt bar på 2018:s största trend i serien. Det är från säsong 4, som hade premiär 2001, där Charlotte visar upp en topp som vi ser mer eller mindre överallt den här sommaren.

Bildkälla: Instagram/everyoutfitonsatc

Det är alltså toppen som vi idag bär lite mer off shoulder, med små volanger på armarna och knäppning framtill. Den finns i flera varianter men vi har bland annat sett modeprofilerna Kenza Zouiten Subosic och Matilda Djerf bära upp trenden en hel del under sommaren 2018.

Bildkälla: Instagram/kenzas/matildadjerf

Så, att trender kommer och går blir bevisat ytterligare en gång. Vem vet vad nästa trend blir? 

Mer:

Sex and the City-filmen hade premiär för 9 år sedan - så ser hunken Smith ut idag

Gilla Modette på Facebook!