10 av de största modetrenderna 2018 som du hittar på rean idag

Modetrender på rea.
Modetrender att fynda på rean!
Dela på Pinterest
70 procent av alla som besöker Pinterest är kvinnor och flera av dem använder sajten som sin största inspirationskälla till mode. Så därför är det inte helt orimligt att en kan förutspå framtiden inom modetrender inför nästa år.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

WhoWearWhat har listat de tio största trenderna från Pinterest som kommer hålla i sig under 2018 och här är grejerna du ska köpa på rean.

1. Plagg med loggor

Tröjor med logotyper hänger i sig tills nästa år. Här är tre tröjor du kan fynda på rean nu och va stylish hela 2018 i.

Rosa t-shirt, Umbro ca 154 kronor. Vit t-shirt, Levis ca 200 kronor. Vit t-shirt Fila, ca 193 kronor.

2. Stora örhängen

2018 köper vi hellre ett par maffiga örhängen och låter halsbanden vila. Mango har ett jättebra utbud med trendsäkra örhängen. Till exempel det här paret som blir dina för ca 65 kronor.

3. Byxor med vida ben

Glöm de vanliga svarta slimmade jeansen. I år låter vi huden andas. Här är ett par byxor från Hannalicious kollektion för NA-KD som fungerar utmärkt till både fest och till vardags. Det bästa av allt är att de dessutom är på rea och blir dina för ca 250 kronor.

4. Baskern

Den här trenden kom och exploderade i slutet av 2017 och vi vill såklart även ha med den in i nästa år. Den här finns på ASOS rea för ca 103 kronor.

5. Långa lager på lager

Långa kappor, stickade klänningar eller längre tröjor samt halsdukar som hänger ner en bit kommer trenda rejält nästa år (tack gode gud!).

Kappa, Mango ca 1 200 kronor. Halsduk, Monki ca 80 kronor. Lång tröja i ullmix, H&M ca 450 kronor.

6. Plastiga material

Plastskorna byter form och nu bär vi även kjolar, klänningar och i vissa fall jackor i plastiga material. Den här kjolen är perfekt till fest och du hittar den på NA-KD's rea för bara 250 kronor.

7. Slits

På tröjor, kjolar, klänningar och också byxor. Ja, helst gärna på allt i hela garderoben. De här byxorna kan du också fynda på NA-KD's mellandagsrea och klicka hem för ca 150 kronor.

8. Blåa jeans

Blåa raka jeans går hem även nästa år. Här kan du fynda ett par från Calvin Klein för ca 600 kronor.

9. Mönstrade strumpor

Strumpor med ett mönster eller ett statement är riktigt hett. Låt dem sticka upp och synas ur dina sneakers eller klackar. De här strumporna kan du fynda på Monki just nu för bara 40 spänn!

10. Skor med bling bling

Skor med fluff, fjädrar, diamanter och glitter är och förblir en riktig hit förstås. Vi menar, hur trevligt är det inte att piffa upp en outfit med ett par roliga skor!?


Skor med fluff, Steve Madden ca 700 kronor.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Mer:

16 roliga saker att göra i Januari med din polare om ni är megapanka

Här är nyårslöftet alla svenskar borde ha 2018

Gilla Modette på Facebook!