Här är kläderna du borde göra dig av med 2018

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Ett nytt år är här du och det är dags för en resning i garderoben. Vi har listat flera plagg som du helt enkelt bara borde dumpa en gång för alla.

1. Kläderna du inte har använt på flera år

Vi alla har de där kläderna som vi tänker "någon gång kommer jag kanske använda det" om. Men vi alla vet också att den där stunden aldrig kommer komma. Skänk istället kläderna till välgörenhet eller sälj vidare. Någon annan kommer garanterat uppskatta dem mer än du. 

2. Trasiga strumpbyxorna

Vad är grejen med att vi lägger tillbaka trasiga strumpbyxor i lådan igen? Ta tid tid till att slänga alla, så slipper du gå igenom varenda par när du väl ska hitta ett par hela sedan. 

3. Skorna som du aldrig använder

Klackskorna eller bootsen som bara står där för att de är snygga. Sälj dem! Du kan komma sköna skor för pengarna istället. 

4. Gamla underkläder 

Har du inte gjort det på länge är det läge att gå igenom underklädeslådan och rensa lite. En gammal bh där ena bygeln har åkt ut, trasiga trosor eller trosor med blekta fläckar i. Rensa! 

5. Kläder som är för små 

Kan vi inte alla bara släppa "en dag kommer jag gå ner i vikt så jag kan ha den här kjolen"-tanken. Sälj eller skänk bort kläderna istället och satsa på kläder som får dig att må bra i din kropp. Sluta sträva efter att gå ner i vikt och rocka din kropp precis som den är! 

Foto: Shutterstock

Mer:

5 sneakerstrender som kommer slå stort 2018

Gilla Modette på Facebook!