Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu är det klart! Då öppnar H&M:s största konkurrent i Sverige

Dela på Pinterest
Nu är det klart, den japanska klädkedjan UNIQLO ska öppna i Sverige. Det blir en butik på fyra våningar och över tusen kvadratmeter – mitt i centrala Stockholm.

Det var i somras som ryktet kom att en av H&M största konkurrenter, UNIQLO, kanske ska öppna i Sverige – och nu är det klart. Idag avslöjar den japanska globala klädkedjan att de kommer öppna en butik i Stockholm.

Det blir en butik på fyra våningar med total yta på 1,580 kvadratmeter och kommer att ligga mitt i Stockholm, precis vid Kungsträdgården.

UNIQLO säljer "LifeWear" till män, kvinnor och barn och ska vara skapade för alla människor i världen, med olika modeller och färger, och det är i en prisklass som kan jämföras med H&M.

Butiken kommer öppnas under hösten 2018.

”Vi är oerhört stolta och känner en stor ära inför vår lansering i Sverige under 2018, året som också innebär 150 år av diplomatiska relationer mellan Japan och Sverige”, säger Tadashi Yanai, Chairman, President & CEO, Fast Retailing, i ett pressmeddelande.

Mer:

Läs mer om UNIQLO här

Gilla Modette på Facebook!