Här är underkläderna du borde satsa på 2018 – om du vill följa trenden

Dela på Pinterest
Vill du ut och shoppa nya underkläder? Vill du samtidigt passa på att bli lite mer stilsäker? Då har du en guide till årets trendigaste underkläder här.

Stockholm Fashion Week är precis över och vi har fått en inblick i vilka trender som kommer bli heta till hösten. Men under Fashion Week är det fokus på kläder, inte underkläder.

Sajten WhoWhatWear har däremot spanat in i trendvärlden för att se vad vi ska satsa på när det kommer till underkläder. 

Att satsa på bomull och bekväma underkläder är såklart alltid prio ett, men vill du vara stilsäker ända in till behån så är det tre saker du ska leta efter, något som gäller även när det kommer till badkläder. 

1. Sammet

Bildkälla: Gina Tricot/Nelly/H&M/Kappahl

2017 var året då sammet kom tillbaka på riktigt. Det var trendigt inom dam- och herrmode. Både byxor, kavajer, toppar, klänningar, skor – allt sammet var trendigt. 2018 kommer trenden att fortsätta men flytta sig lite närmare kroppen – nämligen till underkläderna. 

2. Bodysuits

Bildkälla: H&M

Baddräkter är trendigare än någonsin och nu kommer trenden även in i sovrummet. Bodysuits är ett stilsäkert kort att köra på under året. Strunta i att hitta matchande set och satsa på ett plagg istället. Perfekt för dig med stor byst som ändå vill ha trekantsbehå, då är bodyn betydligt skönare. Satsa på en enkel eller maxad. Finns i olika färger, modeller och material. 

3. Mönstrade detaljer 

Bildkälla: Bubbleroom/H&M

Något som också tydligen ska vara trendigt i år är underkläder som ser lite "tattoo-aktiga" ut. Alltså material med tryck av olika slag. Det kan handla om spets eller broderier, gulliga eller sexiga – du väljer. Här finns det massor med varianter att välja mellan. Och visst är de riktigt fina? 

Mer:

Spana in det bästa från Fashion Week här – och få reda på de senaste modetrenderna.

Gilla Modette på Facebook!