15 perfekta väskor alla pratar om just nu – under 500 kronor

Dela på Pinterest
Här är väskorna alla pratar om just nu! Kan du kolla på dem utan att klicka hem någon? Små, kaxiga, söta, mocka, skinn – här hittar du de trendigaste just nu.

Är du sugen på att hitta den perfekta lilla väskan att bära nu till våren? Vi har samlat de mest omtalade just nu i olika färger – och vi vill ha dem alla. 

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

1. Mörkgrön väska

Hur snyggt är det inte med mörkgrönt? Att matcha det med lite tuffare detaljer gör att denna väska får alla rätt. Tänk att bära denna snygging en vårkväll! Finns i rosa, blått, grönt och beige. Den blir din för 349 kr.

2. Blå sammetsväska

Ju mer sammet desto bättre! Här hittar ni den i en mörkblå färg som är riktigt snyggt att matcha med just blått. Att den bara kostar 299 kronor gör att vi inte riktigt kan hålla oss borta. 

3. Röd sammetsväska 

Eller varför inte satsa på en mörkröd sammetsväska här? De silvriga detaljerna känns så rätt. Denna modell kan både bäras längre över axeln eller kortare under armen, perfekt med variation. 

4. Svart väska med silverdetaljer

Små svarta väskor är alltid lika snyggt, och denna med vågmönster och en liten tassle i silver känns som något extra!

5. Orange liten väskaSugen på att satsa på en väska i färg? Här kan du kika på denna som även finns i rött, rosa, svart, beige och blått. Och priset på 298 kr är så bra! 

6. Puderrosa väska 

Man kan knappt låta bli att kika närmre på denna lilla cooling med nitar. Kika närmre på här, där den ligger på topplistan för ett sjukt bra pris. 

7. Svart liten väska med silverdetalj

En väska som toppar listorna i många olika butiker. Just denna modell finns här för 299 kronor. Perfekt liten partyväska att ha med sig i helgen. 

8. Ljusgrön liten väska

Ni hittar denna ljusgröna väska här och den är så snygg! Blir din för endast 199 kr och en helt perfekt grön färg att slänga över axeln nu när våren närmar sig. 

9. Dagmar sminkväska

Vi kan inte låta bli att tipsa om denna söta sminkväska från Dagmar som just nu är nedsatt till 499 kr. Så fina detaljer med rött och att förvara sminket i en fin väska ger en lyxig känsla. 

10. Körsbärslila väska

Denna väska finns i tre olika färger nämligen denna, svart och rött och hur snyggt blir det inte att matcha denna till din skinnjacka? Klicka här för att spana in den ordentligt!

11. Svart väska skinnimitation


Den klassiska svarta kommer aldrig gå ur tiden. Här finns den med snygga detaljer i guld vilket gör den speciell och med plats för det du vill ha med dig under dagen. 

12. Puderrosa glitterväska


En liten rosa drömväska fylld med glitter. Så fin och det bästa är att den nu är på rea här för endast 129 kronor! Passa på att fynda innan den tar slut.

13. Mockaimitation med gulddetalj

Tänk denna mockadröm tillsammans med en skinnjacka i vår. Bär den med kedjan över axeln eller använd den direkt som en kuvertväska. 

14. Rosa skinnimitation med kedja

Denna väska har vi sett i många olika butiker senaste året. Här finns den i svart eller rosa med den snygga kedjan som detalj och grymt pris. 

15. Svart liten väska

En av de väskor som ligger på Bubblerooms topplistor kan du spana in här för 199 kronor. Helt klart ett kap!

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

10 snygga badkläder - som gör dig hetast vid poolen