Så håller supermodellen Doutzen Kroes sin träningsmotivation uppe

Foto: Hunkemöller
Foto: Hunkemöller
Dela på Pinterest
Vi träffade supermodellen Doutzen Kroes som just släppt en egen träningskollektion med Hunkemöller för att snacka om träningsmotivation och modetrender 2018.

Supermodellen Doutzen Kroes har just släppt en ny kollektion med träningskläder för Hunkemöller som får den mest passionerade soffpotatisen att längta sig bort till en vårig springtur.

Men även om snygga träningskläder får oss att bli sugna på träning så krävs det ofta lite till för att vi faktiskt ska ta itu med det och börja träna regelbundet. Därför passade vi på att fråga Doutzen hur hon gör för att hitta sin träningsinspiration. 

– Jag kollar mycket på Instagram, hur andra tjejer tränar. Ni vet man kollar igenom på morgonen och känner oh! Eller när jag hör en viss musik. Det är alla de olika sakerna som inspirerar mig, säger Doutzen till Modette.

Tanken bakom hennes sportkollektion är att kläderna ska funka både utanför och på gymmet. Plaggen ska vara sköna men också snygga och hennes favoritplagg är det rosa mjukis-setet med snörning.


Till vardags kommer hon dock satsa på mer maskulina plagg.

– Jag kommer satsa på maskulina plagg. Jag älskar att bära kostymer och oversized, det är verkligen min grej just nu, berättar Doutzen.

När vi ändå snackar kläder så passar vi på att fråga henne vilken modetrend hon själv kommer slopa 2018.

– Min bomberjacka kommer jag nog lägga undan ett tag, säger Doutzen till Modette.

Se hela Doutzen Kroes kollektion från Hunkemöller här!

Mer: 

7 trender från 2017 som modeikonerna slopar 2018

Gilla Modette på Facebook!